""  


Неділя, 19.05.2024, 01:56

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Березень » 18 » БАЧАЧИ ПРОБЛЕМНІ ПОЗИЦІЇ
    БАЧАЧИ ПРОБЛЕМНІ ПОЗИЦІЇ
    21:31

    БАЧАЧИ ПРОБЛЕМНІ ПОЗИЦІЇ

    Як і планувалося, свій другий цьогорічний навчально-тренувальний збір футболісти чернігівської «Десни» проводять у Севастополі.

    Підопічні Михайла Дунця прибули сюди 12 березня, а впродовж декади повинні багато чого встигнути.

    Звісно, другий збір має й кадрові відмінності. Причому, тренерського штабу вони торкнулися теж — врешті-решт, зайнята вакансія другого тренера. До виконання цих обов’язків cтав Ярослав Бобиляк. Кілька останніх років він був асистентом у  Богдана Блавацького: спочатку — в київській «Оболоні», потім — у «Поділлі» (Хмельницький). А в першому колі нинішнього чемпіонату очолював останню з названих команд.

    Що ж до складу гравців, то є підстави сказати: «основа» «Десни»-2009 почала вимальовуватися ще на першому зборі. Формування команди продовжується . Відтак на севастопольські репетиції  не залучено воротарів Віктора Литвина та Ігоря Коржа, оборонця Андрія Поляницю, півоборонців Руслана Єрмоленка, Олександра Бабора, Юрія Федосенка, нападника Арсена Мустафаєва. Натомість команду поповнили насамперед гравці, котрі виступають на найбільш проблемних для нинішньої «Десни» позиціях.

    Після успішних січнево-лютневих тренувань у зарплатно-безгрошівній нині луганській «Зорі» до рідного міста повернувся голкіпер Андрій Федоренко, який упевнено захищав останній рубіж «Десни» минулої осені. А нападник Володимир Киликевич приїхав на оглядини до чернігівської команди, скуштувавши перед цим легіонерського хліба. У другій половині минулого року він спробував себе в чемпіонаті Фінляндії. Виступаючи за команду «Торнієн Палло-47», яка в підсумку посіла в першому дивізіоні восьме місце, провів десять календарних матчів і забив три голи.  А розпочинав Володимир свій шлях у професійному футболі сімнадцятилітнім в «Іллічівці». Епізодично  «засвічувався» й у вищій лізі. У 2003 році залучався до складу молодіжної збірної України. Сім сезонів провів у Маріуполі, а в минулому чемпіонаті грав за ПФК «Олександрія». І там, до речі, футбольна доля зводила його з іншим нинішнім нападником  «Десни» — Олександром Гребинюком. Виступав за національну «молодіжку» й 21-річний півоборонець В’ячеслав Шарпар, котрий з’явився в розташуванні чернігівської команди наприкінці першого збору. Упродовж двох останніх років його командою був охтирський «Нафтовик- Укрнафта». А перед цим — «Нафком» (Бровари), дубль «Таврії» (Симферополь), красноперекопський  «Хімік».

    І насамкінець — про перший спаринг «Десни» на зборі вСевастополі. У ворота друголігового «Гірника-Спорту» (Комсомольськ) було забито три «сухих» голи. Стартовий склад чернігівців: Федоренко, Євстафієв, Боровков, Мамутов, Чуланов, Кобець, Старенький, Пічкур, Бондаренко, Зейналов, Гребинюк. Один із м’ячів у цій зустрічі забив Зейналов, а ще два — нападники Киликевич та Кожем’яченко, котрі виходили на заміну.

    Віктор МУХА.
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 831 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Березень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024