""  


П`ятниця, 26.04.2024, 16:26

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Травень » 30 » В української збірної – бойовий настрій
    В української збірної – бойовий настрій
    13:51
    В української збірної – бойовий настрій

    На стадіоні НТК імені Віктора Баннікова відбулося відкрите тренування національної жіночої збірної України. У п’ятницю вона проведе на цьому ж полі товариський матч проти росіянок.

    Напередодні заняття на питання журналістів відповів головний тренер нашої команди Анатолій Куцев.

    Кадрові втрати

    Для синьо-жовтих цей спаринг має неабияке значення, адже є одним з найважливіших етапів підготовки до фіналу континентальної першості, що стартує у Фінляндії менш ніж за три місяці. Цілком логічно, що український наставник викликав на збір усіх найсильніших футболісток, хоча не всі з них зможуть взяти участь у двобої з Росією.

    Лише відновлюються після травм Юлія Ващенко, Валентина Котик, Ірина Саніна та Ірина Василюк. Те ж стосується і основного голкіпера збірної Надії Баранової, яка прилетіла до Києва із серйозною травмою ліктя. «Незрозуміло, як вона з таким пошкодженням зуміла відстояти обидва фінальні поєдинки Кубку УЄФА у складі російської «Звєзди», − дивується український тренер.

    Нові обличчя збірної

    Водночас Анатолій Куцев зауважив, що усі ці футболістки мають повернутися до повноцінних тренувань ще до початку наступного збору.

    «У фіналі Євро-2009 я природно робитиму ставку на досвідчених гравців, утім, не виключено, що до заявки потраплять і юні перспективні виконавиці», − зазначає фахівець. Він, зокрема, включив до списку кандидаток 18-річного півзахисника херсонської «Южанки» Тетяну Романенко.

    Крім того, дебютний виклик до національної збірної отримали дві представниці чернігівської «Легенди», які свого часу виступали під керівництвом Куцева у «молодіжці» − Світлана Ванюшкіна та Ольга Маслянко.

    Відмова сусідів

    На 23 липня запланована наступна товариська зустріч, проте хто стане суперником «синьо-жовтих» поки не відомо. Попередня домовленість була досягнута з Польщею, проте після того як жереб звів ці команди в одній відбірній групі ЧС-2011 наші сусіди від участі у спарингу відмовилися.

    «Зараз ми шукаємо іншого опонента, і ймовірно, ним знову стане Росія, котра, до речі, також потрапила до числа фіналістів Євро-2009», − каже Куцев. Тренер підкреслив, що наші дівчата перебувають у бойовому настрої, тренуються із задоволенням, а ретельне медичне обстеження, яке проводилося напередодні, показало, що майже всі вони в чудовій фізичній формі.

    Отже, запрошуємо вболівальників відвідати гру між збірними України та Росії, яка відбудеться у п’ятницю, 29 травня, на полі столичного НТК імені Віктора Баннікова. Початок матчу о 17.30.

    Склад збірної України

    Воротарі: Ірина Зварич («Росіянка» Червоноармійськ, Росія), Катерина Самсон («Легенда» Чернігів);

    Захисники: Алла Лишафай, Олена Ходирєва (обидві − «Звєзда» Перм, Росія), Олена Мазуренко («Нюрнберг» Німеччина), Ольга Маслянко («Легенда»), Марина Масальська («Житлобуд-1» Харків);

    Півзахисники: Світлана Ванюшкіна («Легенда»), Віра Дятел, Наталя Зінченко («Звєзда»), Людмила Лемешко («ШВСМ-Ізмайлово», Росія), Людмила Пекур, Тетяна Чорна (обидві − «Росіянка»), Тетяна Романенко («Южанка» Херсон), Наталя Сухорукова («Житлобуд-1»);

    Нападаючі: Дарина Апанащенко («Звєзда»), Ольга Бойченко, Юлія Корнієвець («Легенда»), Світлана Фришко («Житлобуд-1»).

    Сайт "ФФУ"

    Категорія: Жіночий футбол | Переглядів: 1828 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Травень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024