""  


Четвер, 02.05.2024, 00:08

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Травень » 25 » Перша ліга. "Десна" - "Кримтеплиця" 2:3. Не день "Десни"
    Перша ліга. "Десна" - "Кримтеплиця" 2:3. Не день "Десни"
    14:31

    "Десна" - "Кримтеплиця" 2:3

    Голи: Пічкур 19, Зейналов 90+2 - Абляметов 42, Мельник 46, Кучеренко 69

    «Десна»: Федоренко, Щедраков, Боровков, Мамутов (Гребінюк, 51, Кілікевич, 80), Рустамов (Сердюк, 71), Старенький, Євстафієв, Зарицький, Пічкур, Шарпар, Зейналов

    «Кримтеплиця»: Тодіч, Візавер, Ішмаков, Новотрясов, Антонюк, Трухін, Абляметов, Симончук (Канюк, 59), Кучеренко (Саранчуков, 71), Таран (Войнаровський, 83), Діабі (Мельник, 30)

    Поразка «Десни» у звітному матчі - річ неприємна, але коли трапляється справжнє горе, футбол відходить на задній план. В день матчу помер колишній гравець «Десни», батько нинішнього захисника команди Володимира Чуланова - Віктор Чуланов. Він відіграв за чернігівську команду 4 сезони в 1979-82 роках і встиг провести за команду 150 матчів, в яких забив 12 м’ячів. Звісно, що така звістка не могла не вплинути на настрій гравців. Про це після гри згадав й головний тренер «Десни» Михайло Дунець. Втім, він не виправдовувався, а констатував факт - чернігівці грали кволо, без свіжості в діях, що не виключає й провини тренера. Головною фразою післяматчевої прес-конференції стала «не наш день».

    Якби там не було, але грати, незважаючи ні на що, потрібно було. Щоправда, обидві команди про це згадали лише в другій половині першого тайму. Стимулював суперників до активності гол Пічкура. Колишній голкіпер «Таврії» серб Саша Тодіч у власному штрафному майданчику віддав гольовий пас гравцю «Десни». Пічкур від такого «царського» подарунку не відмовився і пробив у порожні ворота. 1:0.

    За інерцією чернігівці провели ще пару атак, які вилилися лише в штрафний від Зейналова. До воріт було метрів 30 по діагоналі (лівіше від центральної вісі) і вболівальники, пам’ятаючи гру з «Оболонню», сподівалися побачити ще один шедевр у виконанні Руслана. Але він пробив несильно і прямо в руки голкіперу.

    Потім на кілька хвилин активізувалися гості, які, втім, навіть подібного штрафного не змогли досягти. І знову повний штиль. Недаремно «Десна» являється найменш видовищною командою першої ліги. В матчах за участю чернігівців глядачі побачили лише 51 гол (менше двох м’ячів за гру). Гірше показники лише у «Княжої», яка вже знялася зі змагань і отримує в графу «забиті-пропущені м’ячі» лише мінуси і плюси.

    Здавалося, перший тайм так і закінчиться, але за дві хвилини до завершення матчу Абляметов наважився на удар метрів з 35. Шкіряний снаряд влучив в ліву від Федоренка стійку, зрикошетив в праву і вже від неї влетів у ворота. 1:1. За ті хвилини, що залишилися до свистка Таран двічі на лівому фланзі продавлював захист «Десни» і створював гостроту. Але спочатку його удар з гострого кута прийшовся прямо в груди воротареві, а потім на гострий простріл вздовж лінії воріт ніхто з партнерів Тарана не відгукнувся.

    А відразу по перерві гості забили й вдруге. Мельник зіграв в стінку з Кучеренком, вискочив сам на сам і точним ударом з 14 метрів вивів «тепличників» вперед. Майже ідентичним вийшов і третій гол. Захисники «Десни», помітивши офсайд у Мельника, зупинилися, але форвард гостей демонстративно зупинився, не беручи участь у епізоді. Натомість колишній капітан «Десни», а нині півзахисник кримської команди Сергій Кучеренко, побачивши, що арбітр на пасивний офсайд не реагує, вискочив з-за спин чернігівських захисників на рандеву з Федоренко і вихід сам на сам реалізував.

    Останні 20 хвилин пройшли за переваги «Десни», але в актив можна занести лише удар Євстафієва здалеку (м’яч пролетів трошки вище воріт). Натомість гості, які в глухий захист не пішли і весь час тримали в центрі 2-3 гравців, могли забивати вчетверте. Але Мельник ще один вихід сам на сам не реалізував, пробивши неточно в дальній кут.

    І лише після голу Зейналова (штрафний удар з 30 метрів і зняте павутиння з «дев’ятки») чернігівці створили щось схоже на навалу. Але часу було занадто мало і однієї помилки Тодіча (невдало зіграв на виході) виявилося недостатньо. Підбір виграв Старенький, але пробити йому захисники «Кримтеплиці» завадили.

    P.S.

    А ще тепер «Десна» знову без колишнього президента Івана Чауса. В день гри він за власним бажанням звільнив посаду віце-президента клубу. Офіційна коректна причина - розбіжності у поглядах на майбутнє клубу з нинішнім власником і президентом ФК «Десна» Олександром Поворознюком.



    Анастасія Мельничук, спеціально для UA-Футбол
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 2666 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Травень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024