""  


П`ятниця, 26.04.2024, 05:08

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Травень » 3 » Перша ліга. "Десна" - "ІгроСервіс" 1:0. Перемога і загроза бойкоту. Що важливіше?
    Перша ліга. "Десна" - "ІгроСервіс" 1:0. Перемога і загроза бойкоту. Що важливіше?
    17:53


     

    "Десна" - "ІгроСервіс" 1:0

    Гол: Зейналов 47

    "Десна": Федоренко, Щедраков, Боровков, Рустамов, Старенький, Євстафієв, Зарицький (Чуланов, 75), Пічкур (Бондаренко, 88), Шарпар, Зейналов, Кожем’яченко (Гребінюк, 46)

    "ІгроСервіс": Лавренюк, Березовський, Пісний, Вєтрєнніков, Черник, Ібрагімов, Колесник, Якименко, Мартинов, Олійник (Скидан, 63), Ільяшов (Мазуренко, 66)

    Чернігівські вболівальники в більшій своїй частині були здивовані виходом на поле голкіпера «Десни» Андрія Федоренка. Адже його в попередній грі проти «Динамо-2» вилучили з поля. Як з’ясувалося, контрольно-дисциплінарний комітет, розглянувши той епізод, анулював червону картку воротареві. Натомість, три матчі «відсидки» отримав Богдан Кобець. Після гри були всі підстави дякувати футбольним чиновникам - Федоренко кілька разів врятував свою команду.

    Наприклад, коли відбив два удари поспіль від Ільяшова і Мартинова. Перший бив з гострого кута майже впритул (воротар «Десни» зумів зреагувати), а другий добивав вже в порожні ворота (Федоренко все ж встиг піднятися і як на амбразуру кинутися на ноги капітана кримчан). А коли кіпер був безсилий (наприклад після штрафного від Олійника), на допомогу йому приходила поперечина воріт.

    «Десна» також перевірила двічі каркас воріт суперника, але то вже було в другому таймі. А до перерви повинні були забивати Кожем’яченко ( у нього з ноги в останній момент захисники м’яч «зняли»), Зейналов (прорвався крізь трьох захисників, але замість удару, дочекався четвертого) і Пічкур (з лівого флангу увірвався в штрафний майданчик і пробив в дальній кут на півметр правіше ніж потрібно).

    А по перерві Зейналов вже не став нікого пробачати. Він взявся виконувати штрафний не менше ніж в 30 метрах від воріт. Розбіг, удар, м’яч летить в бік воріт, за ним стрибає Лавренюк. Траєкторія польоту голкіпера і м’яча не перетинаються, але шкіряну кулю такий сценарій не влаштовує. Вона стукається в стійку воріт, відскакує назад, вдаряється в спину воротаря, який все ще летить і рикошетом від неї потрапляє в сітку воріт. Навіть не знаю на кого записати цей гол. Ніби то удар Зейналова, але там же не просто рикошет – там м’яч влітає в ворота саме від голкіпера, на 180 градусів змінивши напрямок руху.

    Трохи згодом Старенький вирішив потворити трюк Зейналова, щоправда не з стандарту, а з гри. Але його удар майже з тієї ж точки змушує лише розпачливо видихнути стадіон – хрестовина!

    За інерцією чернігівці ще провели кілька атак. Євстафієв бив головою після подачі з кутового – вище воріт. Зарицький рейд правим флангом завершує прострілом, але Зейналов і Гребінюк банально не влучають по м’ячу. Пічкур видає шикарну передачу на Зейналова і той опиняється сам на половині поля гостей. Перед автором першого голу метрів 40 простору і лише голкіпер «ІгроСервісу». Але наскільки ж незграбно прийняв цей філігранний пас азербайджанський збірник (так-так, Зейналова одного разу на збори національної команди запрошував Берті Фогтс, але той, отримав на тренуванні ушкодження і залишив табір збірної)! М’яч від Зейналова відскочив метрів на 10-12, і Лавренюк, вчасно вискочивши за межі штрафного майданчика, виніс кулю куди подалі.

    Кримчани ж спромоглися лише на випрошування пенальті (одна «гостьова» жовта картка саме за це), дальні удари (в захисті чернігівці діяли надійно) і небезпечною атакою лівим флангом у виконанні Колесника. Але його пас не призвів навіть до удару. Мартинов метр не добіг до траєкторії м’яча, а Мазуренко на той же метр вже з нею розминувся.

    Гол, який гості забили після свистка (офсайд чи то у Скидана, чи то у Мартинова) враховувати за небезпечний момент не будемо – наші захисники вже зупинилися на той момент.

    Гравці «Десни» подякували глядачам за підтримку і пішли готуватися до заяви про відмову їхати на матч наступного туру в Алчевськ, якщо їм не виплатять зарплатню за останні два місяці.

    Анастасія Мельничук, спеціально для UA-Футбол
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 1001 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 1
    1 vlad  
    0
    нам просто повезло wacko shock

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Травень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024