""  


Четвер, 02.05.2024, 20:31

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Квітень » 10 » «ЗАКАРПАТТЯ» - «ДЕСНА»
    «ЗАКАРПАТТЯ» - «ДЕСНА»
    13:59

    Михайло ІВАНИЦЯ: МУКАЧІВСЬКИЙ УБОЛІВАЛЬНИК РОЗУМІЄТЬСЯ НА ФУТБОЛІ

    У зустрічі минулого туру з "Оболонню" ужгородці показали хорошого рівня футбол (особливо якщо враховувати, що то був стартовий матч весняної частини змагань, і лише нефарт у реалізації моментів не дозволив хлопцям Михайла Іваниці вивезти зі столиці троє очок.

    Цієї суботи на "Закарпаття" чекає черговий цікавий поєдинок із "Десною". Чернігівці минулих вихідних дещо здивували (в позитивному сенсі цього слова) футбольних уболівальників, перегравши неслабкий "Нафтовик-Укрнафту" з Охтирки. Про те, якою зброєю закарпатці планують брати чернігівський бастіон, розповів наставник команди з Ужгорода Михайло Іваниця.

    Готуємося в одно- та дворазовому режимах, налаштовуємося серйозно. Опонента матимемо гідного. Чернігівці після перемоги в минулому турі над "Нафтовиком" так просто здаватися не будуть, це однозначно. Команда в них більш ніж наполовину складена з нових виконавців, котрі рвуться в бій, хочуть і мають що доводити тренерові й самим собі.

      Але деснянці розпочали підготовку досить пізно. Y цьому аспекті маете нал ними перевагу...

      Це ще невідомо. Мабуть, й охтирці так думали. А склалося самі знаєте як. Тому лише матч зможе дати відповідь на це запитання.

    Михаиле Михайловичу, нічийний результат у минулому турі з киянами вважаєте вдалим для вас початком весняної частини змагань?

       Так. Я дуже задоволений самовіддачею своїх хлопців. Помилки, звісно, були. Але ж куди без них у стартовому матчі року, коли своєрідний мандраж присутній у будь-якому випадку, та ще й у зустрічі з таким суперником? Хоча ми могли й перемогти, якби реалізували створені моменти... Атак нічия, яка, в принципі, зважаючи на розвиток подій у матчі, є логічною.

      За діями своїх хлопців проти киян можете зробити бодай попередні висновки щодо їхньої функціональної готовності...

        Суперникові за цим показником ми не поступилися це вже плюс. Поки, дякувати Богові, нарікань немає, але остаточно про нашу готовність можна буде говорити, коли пройде турів п'ять сім.

      У суботу гратимете перший цьогоріч домашній матч. Це теж справа відповідальна. Потішите своїх вболівальників?

      Звичайно. Щоправда,   цей матч ми проведемо не в Ужгороді, а в Мукачевому є, на жаль, певні труднощі з цим питанням... Але сьогодні (інтерв'ю відбулося в четвер, 9 квітня. Прим, авт.)  матимемо розмову з нашим керівництвом, думаю, щось мусить вирішитися. Хлопцям я все пояснив, сказав, що треба трохи перетерпіти, а там, дасть Бог, все владнається. На це й сподіваємося. А в Мукачевому теж наш вболівальник, який, до того ж, неабияк розуміється на футболі.

    Мусите годі тримати марку!

    Аякже! Старатимемося.

    Михаиле Михайловичу, який футбол у виконанні ваших хлопців ви б хотіли побачити в суботу?

      Учора дивився матч Ліги чемпіонів "Барселона" "Байєрн", дуже він мені сподобався. Хороший атакувальний футбол, який не може залишити байдужим жодного вболівальника. Ось щось на зразок цього й хотілося б побачити. Щоправда, для такого футболу потрібні гравці відповідного рівня...

      Ну, в такому випадку залишається вам побажати й рахунку, як у тому матчі...

      Дякую дуже (сміється). Сподіватимемося, що все буде гаразд.

    Ірина ХОЛОД.

     БУДЕ СКЛАДНІШЕ, НІЖ З ОХТИРЦЯМИ

    У кожного матчу свій сюжет. Разом із тим, будь-який поєдинок команди якимось чином пов'язаний із попереднім. Тож, відібравши в стартовій зустрічі весняної частини чемпіонату три очки в охтирського "Нафтовика-Укрнафти", чернігівська "Десна" вирушає на гостьовий поєдинок із "Закарпаттям", звісно, в кращому настрої, ніж це було б, якби результат не виявився для неї позитивним. Втім, підстав для особливої радості, в принципі, теж немає.

      Ми контролювали гру, створювали моменти,  але реалізувати перевагу не зуміли,     зазначив   на   післяматчевій прес-конференції один із тренерів "нафтовиків" Вадим Колесник. — Погодьтеся, наша середня лінія повністю виграла центр поля, однак ми не змогли довести справу до головного забити гол. Вважаю, що  сьогодні не господарі виграли це ми програли...

    Показово, що, в свою чергу, наставник "Десни" Михайло Дунець, у принципі, не заперечував такої оцінки. Він, зокрема, сказав:

      Через відомі причини у нас був дефіцит часу. Тож не питайте мене про сьогоднішню гру, про дії футболістів. Три очки е і це головне.  Ми не готові повністю функціонально, команда незіграна. Зате в протистоянні з Охтиркою в нас була дисципліна, хлопці проявили характер. І це допомогло компенсувати на даному етапі відсутність певних ігрових компонентів. Головне, що хлопці повністю виконали настанову на матч.

    Усе начебто логічно. Проте на одному з популярних футбольних сайтів у звіті про цей матч теза про незіграність була піддана сумніву. Мовляв, про що мова, якщо в стартовому складі "Десни" було восьмеро футболістів із торішньої заявки. Що ж, факт е факт. Однак доводиться нагадувати: футбол не арифметика. І як не враховувати того, що сьогодні в чернігівській команді немає, зокрема, жодного з шести гравців, яких, прийнявши наприкінці торішнього літа в "Десну", залучав тодішній головний тренер Олександр Рябоконь і, зрозуміло, робив на них ставку. Немає й торішніх лідерів Мамаді Сангаре, Сергія Куче-ренка-молодшого... Та й, зрештою, в кожного тренера свої підходи до організації гри. Награвати ж нові зв'язки справа не проста.

    А як же сюрприз від президента ново-створеного футбольного клубу "Десна" Валерія Короткова? Привітавши гравців своєї команди з перемогою, а також поздоровивши особисто капітана Максима Боровкова, якому того дня виповнилося тридцять два, він долучився до прес-конференції і наголосив:

    Я дуже люблю футбол і хочу втілити свою мрію. Вона полягає в тому, що мене не задовольняє перша ліга. Ви розумієте, про що я веду мову. Але для здійснення цієї мети доведеться дуже багато потрудитися...

    Отже, натяк про прем'єр-лігу більш ніж прозорий. Однак й усвідомлення того, що дорога до неї вельми непроста, теж очевидне.

    Що ж до матчу із "Закарпаттям", то Михайло Дунець закцентував увагу на головній обставині. "Ми граємо з лідером", — підкреслив він. І, звісно, поєдинок із закарпатцями для деснянців буде складнішим, ніж з охтирцями. Витримуваний "під прем'єр-лігу" склад суперника, його інтенсивніша передсезонна підготовка, чуже — хай і мукачівське — поле... Але якби в футболі все підпорядковувалося тільки логіці та об'єктивним чинникам, то хіба вже давно не зникла б сама гра?

    Віктор МУХА.

    www.ukrainian-football.com

    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 852 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Квітень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024