""  


Четвер, 02.05.2024, 16:16

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Квітень » 7 » Вболівальники «Десни» звертаються до колишніх власників клубу
    Вболівальники «Десни» звертаються до колишніх власників клубу
    16:35
    Вболівальники «Десни» звертаються до колишніх власників клубу

    Після того, як нарешті вирішилось питання про передачу команди „Десна” від ПФК „Десна-Партнер” новим власникам, чернігівські вболівальники полегшено зітхнули.

    І хоча згаяно багато часу, та команда була сформована і форсованими темпами почала підготовку до весняної частини чемпіонату.

    Здавалося б, після тривалої полеміки, затягування процесу передачі команди і відвертого шантажу з боку ПФК „Десна-Парнер” можна було б поставити крапку, адже справу зроблено. Однак колишні власники клубу й досі вдають, що ще не сказали „останнього слова”.

    Підтвердження цього – офіційний сайт клубу, який чомусь і досі належить ПФК „Десна-Партер” – структурі, по якій болільники „Десни” вже відспівали панахиду.

    На цьому сайті й досі стверджується, що перебування на чолі „Десни” пана Савченка було великим благом для чернігівського футболу, а тепер начебто все буде погано. Начебто нові фіолетові кольори „Десни” встигли полюбитися всій Україні. Начебто ПФК „Десна-Партнер” при передачі клубу в усіх питаннях йшов назустріч новим власникам команди, але вони відмовлялись від допомоги. І все таке інше.

    Панове, чи не досить змагатись і сперечатись за те, що вам вже не належить і не належатиме? Не тільки Чернігів і область, а й вся футбольна Україна зрозуміла суть ваших далеко не футбольних «ігор».

    Ви вихваляєтесь тим, що у минулому сезоні „Десна” посіла аж 4 місце в першій лізі, чого раніше ніколи не було. Але якою ціною це було досягнуто? Невже підкупом арбітрів, про який потім на всю Україну заявив Олексій Савченко? Так Чернігову і «Десні» така слава непотрібна, яким би високим не було підсумкове місце команди. Та й взагалі, якщо добре згадати, то Савченко приймав „Десну”, коли вона лідирувала в чемпіонаті першої ліги.

    Фіолетові кольори, що пропонувались як нові клубні, мало хто з вболівальників сприйняв від початку. Кольори „Десни” завжди були біло-синіми, з прапорами таких кольорів чернігівські фанати вже 20 років їздять по містах України, підтримуючи свою команду. А клубні кольори і кольори футболок – різні речі.

    Про решту «нововведень» згадувати не будемо. Хоча ні, про одне з них слід згадати.

    При колишньому керівництві „Десни” з’явилась нова посада – щось на кшталт відповідального за безпеку. Людина, яка її посідала, мала займатись забезпеченням правопорядку на трибунах як на домашніх матчах „Десни”, так і на виїзних. Але на справі вона заохочувала „розборки” всіляких псевдофанів „Десни” (скінхедів, неонацистів та ін.) з їхніми „колегами” з інших міст. Коментарі, здається, зайві.

    «Савченко і Ко», ви зараз зібрались в громадській організації «За Чернігів», займаєтесь політикою, прибираєте місто, годуєте пенсіонерів. Ну то й займайтеся цим далі, і залиште думки про „Десну”!

    Не вводьте в оману тисячі любителів футболу своїм псевдопатріотизмом, не розповсюджуйте у газеті „За Чернігів” і на офіційному сайті свідомо неправдиву інформацію! До речі, сайт ви також мали б повернути футбольному клубу...

    Час показав, що влітку 2007 року в чернігівський футбол прийшли випадкові люди, „Десна” була потрібна їм для здобуття не спортивних, а політичних перемог. Та врешті час розставив все по місцях. Оновлена „Десна” повертає на трибуни своїх вболівальників, а колишні „керманичі” футбольного клубу є сьогодні політичними аутсайдерами. Вони не повернуть ні повагу до себе вболівальників „Десни”, ні тим більше любов.

    А на завершення хотілося б нагадати тим, хто намагається шкодити „Десні”, стародавню східну мудрість – собака гавкає, а караван іде...

    www.val.ua
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 895 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Квітень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024