""  


Вівторок, 30.04.2024, 09:33

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Березень » 25 » РЕЗУЛЬТАТИВНІ СПАРИНГИ ДЕСНИ
    РЕЗУЛЬТАТИВНІ СПАРИНГИ ДЕСНИ
    09:50
    Результативними виявилися усі три спаринги чернігівців під час їхнього другого навчально-тренувального збору в Криму.

    Причому, деснянці «відвантажили» по три голи не тільки друголіговому «Гірнику-Спорту» з Комсомольська, а й своїм однокашникам з першого дивізіону — ПФК «Севастополь» та алчевській «Сталі». Із цих м’ячів три на рахунку нападника Володимира Киликевича. Двічі відзначився півоборонець Олександр Зарицький. Інші голи забили оборонець Володимир Чуланов, нападники Олександр Гребинюк та Олександр Кожем’яченко, півоборонець Руслан Зейналов.

    Разом із тим у двох перших зустрічах підопічні Михайла Дунця зберегли свої ворота недоторканими. Втім, наставник чернігівців визнає, що, скажімо, ПФК «Севастополь», незважаючи на розгромну поразку, володів територіальною перевагою. Зате деснянці в матчі з кримчанами спромоглися використати практично всі свої голеві моменти. Вийшовши на 16-й хвилині віч-на-віч із Сокоренком, Володимир Киликевич холоднокровно спрямував м’яч у сітку. А під завісу першого тайму він же вдало виконав штрафний, і Олександр Зарицкий ударом головою довершив справу. Ще раз Володимир змусив севастопольців розпочинати гру з центра поля на початку другої сорокап’ятихвилинки, коли скористався незграбними діями воротаря й одного з оборонців суперника.

    «Десна»: Федоренко, Боровков, Чуланов, Рустамов, Кобець, Мамутов, Зарицький, Зейналов, Шарпар, Пічкур, Киликевич. У другому таймі виходили: Пуговкін, Старенький, Гребинюк, Бондаренко, Кожем’яченко, Дунець, Сердюк.

    ПФК «Севастополь»: Сокоренко, Гололобов, Башлай, Піскун, Гудзикевич,  Ізвеков, Скворцов, С. Галюза, Култишев, Шахов, Сучу. На заміну виходили:  Меметов, Назаров, Плешаков, Шевчук.

    Показово, що в наступному поєдинку — з алчевською «Сталлю» —  стартовий склад «Десни» був на дев’яносто відсотків таким же. І ця ідентичність виявилася б, мабуть, повною, якби не травмувався Заур Мамутов. Відтак, у протистоянні зі «сталеварами» одну з позицій у центрі оборони «закривав» Дмитро Євстафієв.

    Зустріч же пройшла за інтригуючим сюжетом. Уже на 5-й хвилині після подачі кутового рахунок відкрив Олександр Зарицький — вихованець футбольної школи київського «Динамо», котрий, до речі, свого часу виступав як за «Десну», так і за «Сталь». А в середині першого тайму рівновагу було відновлено. М’яч поцілив у сітку воріт після  удару Віталія Гавриша (екс-деснянця, вихованця чернігівського футболу), зрикошетивши від... п’ятки Богдана Кобця. А на 32-й хвилині завдяки влучному пострілу Володимира Чуланова  чернігівці вдруге вийшли вперед. Після перерви ж суперники обмінялися голами. На 55-й хвилині  не схибив на добиванні «сталевар» Шевченко. Та останнє слово було за «Десною» — в середині тайму у воротах алчевців «розписався» ще й Олександр Гребинюк.

    Відзначимо також, що збір у Севастополі було завершено дещо раніше, ніж планувалося. Це пов’язано з тим, що надійшло повідомлення про зняття з розиграшу «Княжи» зі Щасливого. Адже саме з цією командою деснянці мали б мірятися силами у стартовому матчі  весняної частини чемпіонату. Оскільки ж виникло тижневе «вікно», було вирішено доцільним провести  в Криму ще один короткочасний збір. А місцем дислокації цього разу обрано Феодосію.

    Віктор МУХА.  

    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 947 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/2 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Березень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024