""  


Вівторок, 30.04.2024, 02:51

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Березень » 13 » КОЛИ ОБСТАВИНИ ФОРС-МАЖОРНІ
    КОЛИ ОБСТАВИНИ ФОРС-МАЖОРНІ
    14:45

     Як відомо, впродовж усієї зими команда «Десна» існувала лише віртуально. І ось тепер, у березні,  доводиться готуватися до весняної частини першолігового турніру за форс-мажорних обставин — часового дефіциту на формування команди й награвання «основи».                                                                               

      Дислокуючись на базі «Кримтеплиці», чернігівці провели за вісім днів під час першого збору на різних футбольних майданчиках Криму п’ять спарингів. Про розгром свердловського «Шахтаря» та нічию з ФК «Полтава» ми вже повідомляли. А потім були поразка від ужгородського «Закарпаття» (0:2), перемога над «Феніксом-Іллічівцем» (2:1), нічия (1:1) з командою Гомеля. Голи в чернігівців забивали: Олександр Гребинюк (два) та Євген Пічкур. Відзначимо також, що дві зустрічі (з ужгородцями — в Севастополі та білорусами — у Саках) відбулися на ґрунтових полях. Інші — на «синтетиці».

    Коли ж у розмові з новим головним тренером «Десни» Михайлом Дунцем зайшла мова про головні підсумки збору, він, насамперед, зазначив, що мав змогу розібратися, хто є хто. І назвав десятьох гравців, щодо яких у нього не виникло сумнівів, чи залучати їх на другий збір. Це Дмитро Євстафієв, Максим Боровков, Заур Мамутов, Володимир Чуланов, Богдан Кобець, Руслан Зейналов, Євген Пічкур, Максим Бондаренко, Тимур Рустамов, Олександр Гребинюк.                                                                                                 

       До речі, 19-річний півоборонець М. Бондаренко прийшов до «Десни» з «Кримтеплиці»,  як і досвідчені  З. Мамутов, Р. Зейналов, Є. Пічкур. Але, так би мовити, зафіксовано рух і в протилежному напрямі. «Тепличником» став Сергій Кучеренко, котрий за підсумками минулого спортивного року був визнаний (версія популярної чернігівської газети «Гарт») найкращим гравцем «Десни» й області. Одержавши статус вільного агента, Сергій побував на оглядинах в калінінградській «Балтиці»,  одеському «Чорноморці», симферопольській «Таврії» й зрештою підписав контракт із «Кримтеплицею».

     Ще один збір, який розпочався вчора, 12 березня, деснянці проводять також у Криму. Але місце дислокації —  з огляду на потребу ґрунтових полів — змінено. Зараз це Севастополь. Принагідно зазначимо: очікується, що на нинішньому зборі у воротах чернігівців стоятимуть Андрій Федоренко ( повернувся до рідного міста після тривалих січнево-лютневих оглядин у луганській «Зорі») та Роман Єрещенко, котрий, залишивши після першого кола нинішнього чемпіонату симферопольський «Ігросервіс», побував на оглядинах у командах елітного дивізіону Казахстану та Білорусії — «Кайсарі» (Кизил-Орда) та «Шахтарі» (Солігорськ).

     

      Віктор МУХА. 

    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 1138 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Березень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024