""  


Вівторок, 30.04.2024, 05:54

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Лютий » 27 » Іван ЧАУС: ВІДЧУВАЄМО ЧАСОВИЙ ЦЕЙТНОТ
    Іван ЧАУС: ВІДЧУВАЄМО ЧАСОВИЙ ЦЕЙТНОТ
    14:28
    Чернігівська "Десна " нинішнього зимового антракту пережила певний струс процес переходу від одного керівництва до іншого.

    Останньому зараз доводиться розпочинати все практично з нуля, формуючи, по суті, нову команду. Крім того, чернігівський клуб безпосередньо фігурує в останньому корупційному скандалі в суддівському вітчизняному корпусі. Про стан справ у клубі та про відгомін останніх подій у вітчизняному футболі розповів екс-віце-президент першої ліги ПФЛ, віце-президент ФК "Десна" Іван Чаус.

      Іване Петровичу, на якій сталії нині формування "Десна"?

      Відразу зауважу, що комплектація  команди  це  питання, що в компетенції головного тренера "Десни" Михайла Дунця. Можемо повідомити, що наразі  в команді  е п'ять гравців, які на контракті і можуть   допомогти   "Десні".   Це капітан   команди   Щедраков, Бабор,   Чуланов,  Рустамов та Сердюк.

    Так склалися обставини, що команда й досі не змогла зібратися разом. І до цього часу ще жодного тренування колектив не провів. Однак, не все так погано, як здається на перший погляд. Так, вже 27 лютого (розмова відбулася вчора. - Прим, авт.) команда збереться разом, а 28-го вирушить до Криму, де в Молодіжному, на базі "Кримтеплиці", розпочне свій перший навчально-тренувальний збір.

      Усі юридичні процедури встигнете витримати до завершення заявкового періоду?

      Щодо процесу ліцензування клубу, то він триває, й ми докладаємо максимальних зусиль, аби витримати усі необхідні терміни. До закриття трансферного вікна ми встигнемо заявити ще кількох гравців. А от молодь, яка вперше виступатиме на професійному рівні, аматорів чи вільних агентів будемо дозаявляти в по-зазаявковий період, тобто в березні, як це дозволяє регламент. З кадровим питанням зможемо остаточно визначитися за підсумками першого та другого тренувальних зборів.

      Для "Десни", ще аж за позаминулого керівництва, було характерним формування складу команди з доморо-щених гравців. Які пріоритети будуть зараз в першу чергу чернігівець чи професіонал?

      Моє бачення в цьому питанні      приїжджий   гравець має бути на голову вищий за місцевого. Той, хто одягає футболку "Десни", повинен розуміти, що він є обличчям усієї футбольної   Чернігівщини,   на нього дивитимуться вболівальники, яких приходить на стадіон чи не найбільше у порівнянні з матчами команд першої ліги. І наші вболівальники дуже чутливі до таких якостей футболістів,   як   майстерність   та самовіддача. Якщо гравець не боротиметься   з   честь   свого клубу, міста, регіону, вболівальники   його   не   сприйматимуть.

       У "Поліссі" (Добрянка), яке тривалий час було фан-клубом "Десни", й досі залишилися футболісти, які свого часу захищали честь представника Чернігівщини в футбольній Україні. Чи можливе їхнє повернення до лав "Десни"?

    Таких є кілька. Це і Алаєв, і  Кожем'яченко,  і  Круковець. Наприклад,   за   останні   п'ять років сильнішої в першій лізі зв'язки в нападі, ніж Кожем'яченко Круковець я  не бачив. Звичайно, останнє слово буде за Михайлом Михайловичем Дунцем.

        Іване    Петровичу,    на останньому засіданні  виконкому ФФУ було рекомендовано трьох із п'яти арбітрів, які фігурували у "справі Савченка", Анатолія Абдулу, Сергія Бойка та Олександра Луценка, повернути у футбол, оскільки   у   ході   розслідування правоохоронними    органами не знайдено доказів їх вини. Щоб ці арбітри змогли обслуговувати змагання у першій лізі, власники та президенти клубів першого дивізіону мають підтримати таку пропозицію.  Яка позиція „Десни" у цьому питанні?

      "Старенове" керівництво "Десни", яке було в Чернігові до появи Олексія Савченка та банку   "Партнер"   дев'ять   років, до вищезгаданих арбітрів не мало жодних претензій. Це не  означає,   що  ми  не  мали претензій до арбітрів взагалі, але до цієї трійки зауважень не було.

    Олексій КОМАРОВСЬКИЙ.

    Газета "Український футбол"

    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 857 | Додав: football-cn | Рейтинг: 4.5/2 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Лютий 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    232425262728

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024