""  


Понеділок, 29.04.2024, 12:07

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Січень » 28 » Податкова ліга подолала екватор. Фото
    Податкова ліга подолала екватор. Фото
    18:27
    Футбол: Податкова ліга подолала екватор. Фото
    У спорткомплексі “Юність” у місті Чернігові відбувся другий етап “Податкової ліги 2008-2009” з футзалу. Команди підійшли до нього в своїй оптимальній функціональній формі.

    Так, у команді податкових волонтерів, які успішно працюють в рамках програми ДПІ у м.Чернігові щодо декларування доходів громадян отриманих в 2008 році, з’явилися декілька цікавих ігроків, які значно підсилили атакуючий запал команди.

    Це зумовило ряд сенсаційних рахунків в матчах етапу.

    Почали команди з розвідки. Так в першому турі ігри запеклих суперників “комп’ютерщиків” з “недоїмщиками” та “акцизників” з “податковими волонтерами” закінчилися прагматичними ничіїми. Але вже в другому турі перемоги далися командам “комп’ютерщиків” та “недоїмщиків”.

    У третьому турі відбулася перша сенація. За рахунок блискавичної гри свого нападника Дмитра Товбіна, команда “акцизників” (РУ ДААК ДПА України в Чернігівській області), незважаючи на відчайдушний опір, здолала команду відділу погашення прострочених податкових зобов’язань.

    Ще більше інтриги додали підсумки четвертого туру. Так, у повторній грі лідерів ліги команд “комп’ютерщиків” та “недоїмщиків” спрацював головний закон футболу – “не забиваєш ти – забивають в твої ворота”. Відстоявши весь матч в обороні, на останній хвилині, “недоїмщики” розгорнули свою контратаку встановили остаточний рахунок 1:0. Чудово зіграв протягом всього етапу і в підсумку поклав на свій бомбардирській рахунок вже 29-ть м’ячів Микола Коваленко.

    Але в свою чергу команду управління інформатизації процесів оподаткування (на фото) такий результат не засмутив і вона в останніх двох іграх, включивши друге дихання, взвинтила темп, який виявився не до снаги суперникам. В підсумку були отримані дві перемоги з “великим” рахунком 3:0 та здобуто звання переможців другого етапу. А форвард команди Костянтин Руденко, вразивши ворота чотири рази, впритул наблизився до відмітки п’ятдесят забитих м’ячів, зараз в нього сорок сім.

    Сенсаційно закінчилася боротьба за срібло. В передостанньому турі дружня команда податкових волонтерів зуміла з розгромним рахунком 4:1 здолати команду “недоїмщиків” та, в останньому турі, вболівала за “акцизників”. І команда РУ ДААК ДПА України в Чернігівській області не підвела. Тричі відзначившись в воротах, форварди команди, вперше в історії змагань, принесли звання віце-чемпіонів податковим волонтерам, а самі вибороли бронзові нагороди.

    Не лишилася без призів і команда відділу погашення прострочених податкових зобов’язань - їм дістався приз “Гроза авторитетів” як команді, яка набрала найбільше очок в іграх з переможцем етапу.

    Але найголовніше учасники змагань здобули позитивні емоції та спортивну наснагу, які стануть запорукою вдалого виконання поточних завдань.
    Категорія: Інше | Переглядів: 1011 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Січень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024