""  


П`ятниця, 03.05.2024, 04:35

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Січень » 27 » Головний приз розіграють одноклубники легендарного Воротаря Республіки
    Головний приз розіграють одноклубники легендарного Воротаря Республіки
    17:53
    Чотирнадцятий турнір пам 'яті видатного вітчизняного воротаря вийшов на фінішну пряму.

    Сьогодні в динамівському манежі, що в пристоличній Чапаївці, відбудеться фінальний поєдинок двох найкращих команд традиційного зимового змагання, організованого Київською обласною федерацією футболу на чоліз Олександром Тютюном. Як і передбачалося, ними стали літові представники уславленого столично-гоґранда "Динамо- 2"'та резервісти головної 'дружини "Динамо". Початок вирішального матчу о 13.00.

    МІЖУСОБИЦЯ НОМЕР ТРИ

    Історичні нащадки Олега Макарова брали участь в усіх іменних турнірах. Однак суто динамівсь-ким фінал популярних зимових перегонів стане лише втретє в історії. Не в останню чергу тому, що рівень спортивної конкуренції на Меморіалі Макарова зазвичай насправді високий. Три роки тому зійшлися на вирішальній стадії першолігова та друголігова команди киян, і гору взяли старші за рангом з переконливим рахунком 5:1. Наступного сезону "Динамо-2" знову виявилося кращим у протистоянні з одноклубниками — 3:1 над експериментальним "Динамо-4", утвореним на тимчасовій основі з футболістів, які повернулися з оренди чи, навпаки, приїхали до Києва на перегляд. Цього року фіналістами, окрім першолігових динамівців, стали ще й дублери прем~єр-лігової команди. До речі, уперше в історії. А взагалі назва найтитулованішо-го клубу зазначена в шести фінальних афішах представницького зимового турніру.

    ПЕДАГОГІКА ВІДМУНТЯНА

    Матчі турніру взагалі викликають неабиякий інтерес, а ті, в яких задіяні динамівці, навіть підвищений. Це й зрозуміло: в обох командах столичного клубу заявилося чимало нових гравців, які проходять оглядини. Але й за таких складних умов наставники молодих київських футболістів не забувають про виховання своїх підопічних. Бо стати чемпіоном судилося не кожному, а бути хорошою людиною потрібно всім. Тож і не дивно, що Володимир Мунтян, тренер динамівської "мо-лодіжки", демонстративно зняв із гри одного з юнаків, який затіяв суперечку з арбітром у чвертьфінальній зустрічі. Глядачі відреагували на небуденне рішення фахівця оплесками, а молодий футболіст, хочеться вірити, засвоїть справжній урок професіоналізму в повній мірі... До речі, саме вихованці Мунтяна виявили витримку і професіоналізм у складній пі-сляматчевій серії пенальті під час напівфінального змагання з "Арсеналом". Цікавий і динамічний поєдинок переможця в ігровий час не визначив: на "швидкий" гол Білали влучним ударом ще до перерви відповів Степанюк. А нещасливі квитки в лотереї (завдяки воротарській майстерності Ки-чака) дісталися білоцерківцям Фамуляку та Малику. Значно впевненіше здолало свого конкурента першолігове "Динамо-2": макарівці спромоглися на гол престижу в останній десятихвилинці безкомпромісного матчу. Хоча й вони заслужили на похвалу: як-не-як, а лише сьома за рейтингом аматорська команда Київщини.

    ТАБЛО ЗИМОВИХ ПЕРЕГОНІВ

    Результати завершальних матчів у групах: "Вікторія" (Обухів) ФК "Київ" — 3:1, "Місто Світла" (Київ) ДЮСШ-15 — 1:4, "Наф-ком" (Бровари) МАУП (Київ) — 1:3, молодіжна команда "Динамо" (Київ) ФК "Макарів" — 0:0, "Динамо-2" (Київ) "Зеніт" (Боярка) — 4:1, ФК "Буча" "Княжа-(Л7" (Щасливе) — 1:0, "Єдність" (Плиски) "Ходак" (Черкаси) — 2:1, "Місто Світла" "Київ" — 1:1, "Арсенал" (Біла Церква) "Вікторія" — 7:1, "Нафком" "Зеніт" — 3:1, "Макарів" "Динамо-2" — 0:2, МАУП мол. "Динамо" — 0:3, "Буча" — "Єдність" — 2:6, "Інтер" (Фурси) — "Княжа-ІЛ7" —1:0.

    Чвертьфінальні матчі відбулися 23 січня на навчально-тренувальній базі "Конча-Заспа" в Чапаївці й принесли такі результати:

    "Арсенал" (Біла Церква) "Єдність" (Плиски) — 2:1.

    "Динамо-2" (Київ) "Інтер" (Фурси) — 8:1.

    "Ходак" (Черкаси) ФК "Макарів" — 2:3.

    Молодіжна команда "Динамо" (Київ) ДЮСШ-15 (Київ) — 6:1.

    У неділю, 25 січня, були зіграні напівфінальні поєдинки:

    "Динамо-2" ФК "Макарів" — 2:1 (Дедечко, 40, Шевчук, 73 — Руденко, 79).

    Мол. "Динамо" "Арсенал" — 1:1 (Білала, 7 — Степанюк, 40), серія пенальті — 4:2 (забили: Пархоменко, Сердюк, Коваленко, Прокіпчук Деревльов, Гриценко, не забили: Фамуляк, Малик).

    Останній, сорок другий матч Меморіалу Макарова 2009 року відбудеться в "Кончі-Заспі" 27 січня.

    Валерій ВАЛЕРКО
    Категорія: Ф.К.Єдність | Переглядів: 984 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Січень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024