""  


Понеділок, 13.05.2024, 12:16

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Грудень » 18 » Президенти футбольних клубів дякують Олексію Савченко за заяву про підкуп суддів.
    Президенти футбольних клубів дякують Олексію Савченко за заяву про підкуп суддів.
    14:49
    Доходить до того, що ледве вийшовши з машини на вокзалі, інспектор у присутності трьох суддів і представника приймаючої команди дзвонить до Києва і звітує: "Все нормально, гроші узяв", продовжує пан Недяк. – Його запитують, чи не соромно говорити такі речі у відкриту. "А що, ви ж грошей не даєте?" - відповідає.
    А окремі молоді судді – це взагалі окрема історія. Таке враження, що вони просто не уміють судити. Одного дня я запитав одного з молодих рефері: "Чому ти не видалив захисника, що збив нападаючого, який виходив один на один?" "Тому що захисник теж впав" - чую у відповідь. Які ще потрібні аргументи відносно професіоналізму такого судді? А деякі інспектори з числа колишніх суддів, і зовсім знахабніли до межі – самі виставляють ціни, а потім визначають скільки дати кожному представнику суддівської бригади.
    "На жаль, ПФЛ заявляє, що не може вплинути на роботу Феміди, мовляв, це не в компетенції Ліги, - констатує президент бурштинського "Енергетика" Мирослав Лотоцкий. "Суддівство – це вже ціла, не при пресі сказано, мафіозна структура", - доповнює колегу керівник ПФК "Александрія" Микола Лавренко. - повідомляє Терикон (terrikon.dn.ua)".
    Нагадаємо, Олексій Савченко заявив про існування вартості ігор від 5 до 15 тисяч доларів у суддів першої ліги. За його словами, після того, як Савченко спільно з іншими президентами футбольних клубів підписав Маніфест чесної гри він зупинив практику роботи з суддями і звільнив тих, хто мав до неї відношення. Після чого ФК "Десна", що закінчив чемпіонат на 4 місці, почав програвати всі ігри підряд і виявився в кінці турнірної таблиці.
    Після заяви пана Савченко "Десна" виграла 5 ігор підряд і закінчила І коло чемпіонату України на 7 місці. Виконком ФФУ рекомендував усунути Олексія Савченко від футболу разом з 5 суддями, відміченими в нечесному суддівстві. У відповідь на це Олексій Савченко заявив, що повернеться у футбол, коли "чесні правила гри стануть нормою" і заявив, що дарить футбольний клуб "Десна" меру міста Олександру Соколову і депутатам міськради.
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 1194 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Грудень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024