""  


П`ятниця, 10.05.2024, 10:55

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Грудень » 12 » Черговий скандал з тисячами запитань
    Черговий скандал з тисячами запитань
    14:25

    Останнім часом чернігівська «Десна» являє собою вулкан, що замість лави фонтанує скандалами. Не встигли вболівальники переварити інформацію про «амбіції» та «бабки», як знову клуб «засвітився» на всіх сайтах спортивних новин.



    Як відомо, Федерація футболу України та Комісія чесної гри провели розслідування інформації, озвученої на прес­конференції керівництвом клубу щодо «стимулювання» окремих суддів у матчах за участю «Десни». Хоча остаточні факти встановити не вдалося — висновком ФФУ стало рішення про ТИМЧАСОВЕ відсторонення від футболу всіх фігурантів справи. До встановлення істини. Гравці клубу пішли на зимову перерву, займаючи сьому позицію у турнірній таблиці, й два тижні тому з’явився новий співвласник клубу.

    Аж тут, як грім серед зими, — прямий ефір у неділю ввечері на каналі ТРК «Україна» і виступ президента «Десни» Олексія Савченка (який найняв спеціально чартер до Донецька, щоб потрапити у студію). І головна заява: «Дарю «Десну» мэру города Чернигова и городским депутатам». Заява, що не просто стала незрозумілою простим вболівальникам, але й одразу викликала цілий шквал емоцій. Більше цитувати висловлювання, вважаю, немає сенсу. Всі, хто хотів, вже чули і бачили все дослівно.

    Одразу виникає безліч питань… Коли, у кого і за яку суму була придбана «Десна» (і не півтора роки тому, а менше)? Як можна подарувати те, чого ніколи не купував? Чи, можливо, ми чогось не знаємо? Хочу нагадати тим, хто підзабув, що на момент 23 серпня 2007 року, коли з’явився новий президент клубу, «Десна» вже рік грала у Першій лізі. Де за підсумками року зайняла 14­е місце з 20, що для дебютанта зовсім непогано. До речі, у списку кращих бомбардирів ліги ми бачили прізвища Круковця, Кожем’яченка, Колодіна. Так, грали важко, але новий тренер з новими гравцями прийшов у «Десну» за попереднього керівництва. І розпочали гру в новому колі досить непогано — з циклу перемог, і йшли на першому місті. До речі, коли нове керівництво самопрезентувалося, були оголошені плани на майбутнє. Якщо забули — нагадаю цитатами (від серпня 2007 року): «З’явиться нова чітка структура клубу, введені посади менеджерів, створюється служба по брендуванню марки ФК «Десна». Йде процедура реєстрації ряду підприємств під маркою клубу — вже на стадії ЮРИДИЧНОГО (тобто приміщення було? — прим. авт.) оформлення фірмовий магазин… Вирішується питання про придбання іще автобусів — для різних потреб клубу, розглядаються пропозиції різних фірм про створення нової фірмової форми для гравців — в єдиному стилі...»

    Так, борги погасили. Але скільки і перед ким? До речі, вже тоді обіцяли на сайті клубу відкрито оприлюднювати фінансову діяльність. З обіцянок виконано: форма, один автобус (але чия він власність?), декілька поїздок на ігри до інших міст. А чи справилися найняті менеджери клубу? І що ж конкретно являє зараз собою «нормальная материально­техническая база», яку «дарують» місту? Ми почули лише про якісь пральні машини. І чому при високому рівні розкрутки та власному медіа­ресурсі просто забули розповідати про поповнення бази?

    Ніхто і не сперечається, що корисний і вагомий внесок у клуб є. Тільки не можна одразу займатися всім на світі. Якщо керівник наймає менеджерів, а вони просто смітять грошима більше року — це вина лише менеджерів? Якщо постійно поповнюється ігровий склад, а забивати нікому — чия вина? Якщо ще півтора роки тому середня відвідуваність стадіону (за ГРОШІ!) — 3250 у середньому на матч (при мінімальній кількості 2000 глядачів на матч з київською «Оболонню»), то восени 2008 — утричі менша, навіть при безкоштовному вході.

    Недільний вечір поставив іще більше запитань, ніж було до цього. Тільки хто на них відповість? Єдине, що я не піддаю сумніву — «Десна», клуб з 50­річною історією, у місті все ж буде! І ми іще не раз прийдемо на трибуни, щоб оплесками подякувати ЧЕРНІГІВСЬКИМ футболістам за гру!
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 765 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Грудень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024