""  


Субота, 27.04.2024, 15:12

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Листопад » 30 » Легенда закінчила сезон
    Легенда закінчила сезон
    12:03
    1-2
    В останьому матчі цьогорічної першості Легенда перемогла на виїзді Калуський Нафтохімік.
    На матчі на Калушському стадіоні "Хімік" прийшло дуже мало глядачів. Перших, мабуть, не цікавила гра, яка уже нічого не вирішувала у турнірній стратегії, інших – відлякала неприємна холодна погода з дрібним дощем. Але обидві команди продемонстрували, що для них ці обставини не є причинами, щоби не показати цікаву та напружену боротьбу у матчі.

    Гра розпочалась за активних атакуючих дій калуської команди. І уже на п'ятій хвилині виник реальний гольовий момент біля воріт гостей: Оксана Яковишин після пасу Мар'яни Іванишин здійснила чудовий простріл вздовж воріт, але чомусь жодна з двох нападників нашої команди його не замкнула. Але вже за хвилину саму Яковишин вивели на побачення віч-на-віч з Катериною Константіновою, і Оксана, холоднокровно обігравши голкіпера, спокійно закотила м'яч у сітку воріт – 1:0, і дуже багатообіцяючий для "Нафтохіміка"  початок поєдинку. Після голу гра вирівнялась, і створювала мало загроз воротам обох команд. А з хвилини 30-ої калуська команда знову пішла уперед, та так, що повністю закрила суперниць на їх половині поля. У діях голкіпера гостей проглядалась нервовість та невпевненість, але скористатись ситуацією дівчата не зуміли. Мало того, спрацювало правило: "Не забиваєш ти – забивають тобі". Тренер чернігівської команди, незадоволений діями Ольги Бойченко, замінив її на нашу колишню одноклубницю Світлану Ванюшкіну. І уже у наступному епізоді, після подачі кутового на 42-ій хвилині, у метушні біля наших воріт Світлана виявилась найбільш спритною – 1:1 підсумок першого тайму. 

    Другий тайм проходив за рівної боротьби у центрі поля. Обидві команди намагались забити гол, але і ризикувати особливо ніхто не хотів. І ось, на 74-ій хвилині Катерина Боченко, яка грала останнього оборонця та в цілому непогано провела матч, грубо помилилась, в результаті чого чітко виконана двоходівка нападників "Легенди" залишила без шансів Анжулі Ладрон – 1:2. Пропущений гол значно додав активності нашим дівчатам, і уся команда пішла вперед. Але у цьому штурмі було більше навали, ніж осмислених атакуючих дій. Вихід віч-на-віч у самому кінці матчу не реалізувала Оксана Яковишин, але було видно, що дівчина стомилась у другому таймі.

    http://wfc-naftokhimik.at.ua/ неофіційний сайт "Нафтохіміка"
    Категорія: Ж.Ф.К.Легенда | Переглядів: 1292 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 1
    1 bat  
    0
    Леганда найкраща

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Листопад 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024