""  


Понеділок, 13.05.2024, 13:40

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Листопад » 25 » Десна 0:0 Прикарпаття.
    Десна 0:0 Прикарпаття.
    18:30

    Десна 0:0 Прикарпаття
    Дата: 23.11.2008

    Початок: 16:30
    Глядачі: 1200
    Оцінка поля: 3
    Температура: -3
    Чесна гра (госп.): 7,750
    Чесна гра (гості): 7,000

    Арбітри:
    Вакс Ю.Я.
    Асистенти арбітра: Дзюбенко Г.І, Приймак А.М.
    Резервний арбітр: Дудчик А.В. 
    Попередження: Євстафієв Дмитро 41, Іванишин Юрій 23.

    «Десна»: Федоренко, М.Стоян, Д.Стоян, Сангаре, Чуланов, Євстафієв (Кондратюк, 64), Сердюк (Федосенко, 76), Кобець (Маклаков, 90), Старенький (Івашко, 86), Кучеренко, Гребінюк (Мостовой, 64)

    «Прикарпаття»: Локатир, Гребинський, Баб’юк, Бут, Данюк, Гаврилишин, Іванишин, Стоцький (Страховський, 71), Коцабюк, Щеглюк, Худоб’як (Барчук, 90+2)

    Сніг, що випав по всій Україні, поставив питання «бути чи не бути». Дехто сумнівався, що гра відбудеться за будь-якої погоди, але вона все ж не була перенесена. І подякувати за йе слід курсантам Чернігівського юридичного коледжу Департаменту з питань виконання покарань і солдатам залізничного полку, що базується в місті на Десні. Саме їхніми зусиллями вдалося таки розчистити поле від снігу. Щоправда вчасно встигнути нанести розмітку на газон не вдалося, а тому гру перенесли на півгодини. Нечисленні глядачі змушені були розігріватися на 30 хвилин більше і багатьом принесеного «палива» на другий тайм не вистачило (міліція на вході була в цей день лояльнішою ніж завжди).

    Друге, що слід відзначити – фанати. По-перше, повернулися на трибуни чернігівські ультрас, які останні кілька домашніх матчів «Десни» ігнорували (принаймні не приходили організовано з прапорами, банерами і музичним супроводом). А по-друге, давно в Чернігів не приїздили вболівальники суперників. Цього разу «хлопці з Станіслава» в кількості 10-12 осіб влаштували на трибунах справжнє шоу з використанням піротехнічних засобів, туалетного паперу і демонстрування голого торсу (і це при «-3» і снігу!).

    Щодо футболу, то вболівальники побачили два різні тайми. Так, в обох помітна перевага була на боці «Десни», але якщо в першій половині гри небезпечні моменти можна було не записувати навіть до нотатника (два справді гольових моменти і так неважко запам’ятати), то по перерві довелося працювати з ручкою в замерзлій руці на повну.

    Ті два чернігівські моменти з першого тайму нейтралізував, мабуть, найкращий у складі «Прикарпаття» Іван Локатир. Спочатку він зумів зреагувати на потужний удар Євстафієва метрів з 20 і відбив м’яч вже лежачи ногою. А пізніше встиг виставити руку після удару головою впритул Сердюка. Метрів з 3-4 бив чернігівський півзахисник.

    Гості кілька разів збігали в контратаки. Напруженості в чужому штрафному додали, але Федоренкові особливих проблем не створили. Що в господарів, що в гостей відверто була помітна відсутність останнього пасу.

    Приблизно так само почався і другий тайм. Принаймні перші п’ятнадцять хвилин. А потім сигнал до штурму дав Кобець. Після довготривалої «пожежі» в карному майданчику гостей м’яч відскочив до самотнього півзахисника «Десни», який з лінії штрафного цілив в дальній кут. Не вистачило сантиметрів 30. І почалася карусель. Чернігівці підвищили швидкості і почали з’являтися моменти. Кучеренко з тої ж позиції, що й кількома хвилинами раніше Кобець, бив в дальній кут. Відмінно зіграв Локатир. Той самий Кучеренко після навісу з флангу і «свічки» Гаврилишина опинився сам на куті воротарського (!) майданчика, але з усієї сили пробив метрів на 3-4 вище воріт. Старенький після подачі з кутового бив з чудової позиції, і знову «Прикарпаття» врятував Локатир… Ворота гостей були немов заморожені.

    За весь цей час гості всього 2-3 рази зуміли (та й то малими силами) дійти до чужого штрафного. Втім, без небезпеки. А от після того, як двадцятихвилинний тиск «Десни» на мерзлому полі дався взнаки і чернігівські футболісти відверто втомилися, івано-франківці створили дві чудові нагоди, аби вирвати перемогу.

    За п’ять хвилин до завершення матчу хтось з «прикарпатці» (прошу вибачення, не розгледіла номер на футболці гравця) звільнився від опіки братив Стоянів під час подачі кутового і з розвороту, метрів з 5-6 несподівано пробив впритул з ближньої стійкою. А вже в компенсований арбітром час героєм матчу міг стати Худоб’як. Він накрутив на куті штрафного Сангаре і з-під темношкірого захисника «Десни» хльостко (виявляється, є таке слово в український мові) пробив в ближній кут. Цього разу аплодисменти залужив Федоренко, який зумів зреагувати на підступний удар.

    Нуль-нуль, як і чотири місяці тому в Івано-Франківську в грі першого кола. А «Десна» стала «найзахиснішою» командою ліги – 16 пропущених м’ячів. Щоправда, й забивають підопічні Олександра Рябоконя більше ніж лише одна команда.

     

     

    Анастасія Мельничук, спеціально для UA-Футбол

    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 839 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Листопад 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024