""  


Понеділок, 13.05.2024, 21:49

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Листопад » 13 » Перша ліга. "Десна" - "Динамо-2" 2:1. Четверта поспіль. Далі буде?
    Перша ліга. "Десна" - "Динамо-2" 2:1. Четверта поспіль. Далі буде?
    14:49
     
     

    "Десна" - "Динамо-2" 2:1


    Голи: Кучеренко 41 (з пенальті) (1:0), Рибалка 76 (1:1), Рустамов 83 (2:1)

    «Десна»: Федоренко, Д.Стоян, Панчук, Сангаре, М.Стоян, Євстафієв, Кобець (Кондратюк, 79), Федосенко (Рустамов, 67), Старенький (Чуланов, 87), Кучеренко (Маклаков, 90+4), Гребінюк (Мостовой, 81).

    «Динамо-2»: Кичак, Родіна, Бутенін, Новак (Люлька, 76), Петров (Варанков, 70), Дедечко, Назарчук, Кушніров, Гармаш (Рибалка, 46), Суарес, Коркішко (Довгий, 81), Марцваладзе.

    Схоже, президент ПФК «Десна-Партнер» Олексій Савченко знайшов рецепт по виведенню футбольної команди з кризи. Для цього потрібно лише поставити під сумнів спортивну майстерність гравців, списавши всі перемоги на позафутбольні фактори. Після скандальної заяви свого власника (тепер вже співвласника) «деснянці» провели чотири поєдинки і у всіх набирали по три очки. Оце так «чарівний пєндєль»!

    З самого початку гри проти «динамівців» підопічні Олександра Рябоконя почали штурмувати ворота суперників. Спочатку Кобець після пасу Кучеренка п’яткою увірвався в штрафний майданчик і пробив в дальній кут. Кичак опинився на місті. Тут же сам Кучеренко тричі зі штрафних міг забивати. З 7-ї по 11-ту хвилину капітан «Десни» тричі отримував можливості бити зі стандартів у безпосередній близькості до воріт «Динамо-2». Але він спочатку влучив в стінку, потім пробив над самісінькою поперечиною, і лише втретє м’яч потрапив до воротаря.

    - Наступний удар Кучеренка зі стандарту перетвориться в гол, - сказала я. Так воно й вийшло, але аж після півгодинної перерви. І стандарт цей був не просто штрафним ударом, а пенальті. Старенький першим мав бути на м’ячі перед беззахисним воротарем, але його в повітрі в спину підштовхнув Гармаш. Цього вистачило і гравцю «Десни» щоби втратити рівновагу і впасти, і арбітру, щоби призначити 11-метровий. Кучеренко, зробивши паузу між розбігом і ударом, пробив влучно в кут воріт.

    Ще один небезпечний момент «Десна» створила вже в компенсований до першого тайму час. Але Євстафієв, який підключився до атаки зльоту пробив поруч зі стійкою.

    Що стосується гостей, то вони вибухнули лише на 23 хвилини ще за рахунку 0:0. Спочатку Суарес на правому фланзі розібрався з Панчуком і небезпечно прострілив вздовж воріт. Достатньо було будь-якого дотику, щоб м’яч влетів у ворота з відстані в 1 метр. Обійшлося. А за пару хвилин той же Суарес поцілив в поперечину воріт Федоренко.

    Решту ігрового часу чернігівці контролювали гру і шансів гостям не надали.

    По перерві глядачі знову побачили той самий сценарій. На перші 7-10 хвилин «Десна» закрила киян на їхній половині поля. Двічі міг забивати Гребінюк. Спочатку він головою пробив в руки воротареві, а потім, обікравши Суареса і Новака у штрафному (!), вискочив сам на сам. Партнери по команді мають дякувати Кичаку, який вчасно залишив ворота і кинувся в ноги форварду «Десни».

    Але найкращий момент мав Сангаре. Після подачі з кутового він бив головою з кількох метрів. Ворота «динамівців» врятувала поперечина, а на добивання того ж таки Сангаре встиг неймовірним чином зреагувати Кичак.

    Але згодом гості перебрали поступово ініціативу до своїх ніг і почали шукати шляхи до воріт Федоренка. Марцваладзе непогано увірвався у штрафний з лівого флангу, але воротар «Десни» зіграв впевнено і не дав м’ячу потрапити в дальній кут. Коркішко регулярно заплутував захисників фінтами. Дедечко кілька разів бив з потенційно небезпечних штрафних (переважно невдало). Але до 76-ї хвилини захист господарів не помилявся. І лише за 14 хвилин до закінчення гри Рибалка опинився без нагляду і першим встиг на добивання приблизно з лінії штрафного майданчику. М’яч влетів в дев’ятку.

    Відразу згадався неприємний досвід нинішнього тренера «Десни» в Черкасах. Тоді «Дніпро» Рябоконя не один і не два матчі завершував з рахунком 1:1, виграючи по ходу гри. На щастя черкаський сценарій не повторився. На 83-й хвилині Кучеренко заробив сумнівний штрафний на лівому фланзі і сам же його виконав. Подачу хтось з чернігівців в штрафному продовжив головою на дальню стійку, де Рустамов з гострого кута розстріляв ворота Кичака. Є четверта перемога поспіль!



    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 889 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 1
    1 stas-pavlenko  
    0

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Листопад 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024