""  


Неділя, 12.05.2024, 15:45

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Листопад » 6 » Дмитро Чернявський: Завдяки Євро-2012 значно покращиться інфраструктура міст
    Дмитро Чернявський: Завдяки Євро-2012 значно покращиться інфраструктура міст
    19:19
    До стартового свистка Чемпіонату Європи по футболі Євро-2012, що пройде в нашій країні, залишається ще більше трьох років.

    Але, не дивлячись на настільки тривалий період, суперництво між українськими містами за право прийняти основну частину спортивного заходу йде на повний хід.

    Відкриття Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 планується у Варшаві, а фінал - у Києві. При цьому ігри будуть проходити на стадіонах двох країн.

    В Україні гостей буде приймати Київ, Дніпропетровськ, Донецьк і Львів. А в Польщі - Варшава, Гданьск, Познань і Вроцлав.

    Але перш ніж УЄФА остаточно ухвалить рішення щодо містах, у яких пройдуть матчі, необхідно докорінно змінити їхню інфраструктуру, побудувати або реконструювати стадіони, готелі, аеропорти і т.ін.

    На жаль, в Україні не всі міста встигають вчасно справлятися із цими завданнями, що може в наслідку привести до серйозних змін у програмі чемпіонату.

    Про низькі темпи підготовки до чемпіонату Європи по футболі в деяких містах повідомляє Іван Федоренко - керівник виконавчої дирекції Євро-2012. На його думку, тільки Київ без відставання від графіка справляється зі своїми завданнями. Зокрема, у місті почалася друга стадія демонтажу НСК Олімпійський.

    А от найбільш складна ситуація спостерігається у Львові. І якщо найближчим часом у західній столиці України не почнеться реконструкція аеропорту й будівництво нового стадіону, то місто ризикує втратитися права проведення матчів.

    Відставання від графіка підготовки до чемпіонату Європи 2012 року вигідно для міст, що перебувають у резерві. У такий спосіб вони можуть прийняти основну частину заходу.

    Наприклад, недавно глава Харківської облдержадміністрації Арсеній Аваков виразив припущення, що, зважаючи на нинішні темпи підготовки до заходу Харків повинен стати основним приймаючим містом Євро-2012. Благо на реконструкцію стадіону «Металіст» уже виділено 60 млн. гривень, ще стільки ж планується виділити в наступному році.

    У свою чергу директор стадіону «Донбас-Арена» Олександр Атаманенко повідомляє, що в разі потреби його стадіон готовий прийняти фінал Чемпіонату Європи 2012-го року, однак сподівається, що реконструкція НСК Олімпійський буде закінчена вчасно й двобій все-таки відбудеться в столиці України.

    На думку в.о. генерального директора НСК «Олімпійський» Дмитра Чернявского, здорова конкуренція між містами, що претендують на проведення, Євро -2012 у себе, тільки піде їм на користь.

    Незалежно від рішення УЄФА щодо місця проведення матчів, значно покращитися інфраструктура цих міст. Крім того, проведення заходу дозволить значно поповнити місцеві бюджети.

    З іншого боку, відставання деяких міст від графіка виконуваних робіт значно шкодить іміджу всієї України. Тому кращим рішенням у даній ситуації буде виконання попередніх домовленостей. Інакше можна самому потрапити в резерв.

    Категорія: Євро-2012 | Переглядів: 874 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Листопад 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024