""  


П`ятниця, 17.05.2024, 16:14

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Жовтень » 24 » Анатолій Куцев: «Ми маємо використати свій шанс»
    Анатолій Куцев: «Ми маємо використати свій шанс»
    13:28
    У неділю, 26 жовтня, національна жіноча збірна України проведе перший з двох стикових матчів за вихід до фінальної частини Євро-2009 − на виїзді проти команди Словенії. Початок гри − о 15.00. Телеканал «Мегаспорт» транслюватиме гру у прямому ефірі. А у четвер головний тренер «синьо-жовтих» Анатолій Куцев у прес-центрі НТК імені Віктора Баннікова поспілкувався з журналістами.

    Закономірний підсумок

    Нагадаємо, що українки посіли друге місце у 5-й відбірній групі слідом за датчанками, втративши під час кваліфікації лише п’ять очок. Доля першої позиції вирішувалась у останньому турі, в якому наші співвітчизниці поступилися на виїзді своєму конкурентові − 0:1. «Підсумок боротьби є цілком закономірним. Данія заслужила на цей успіх, хоча ми були дуже близькі до того, аби напряму потрапити до фінальної стадії змагань», − зазначає Куцев

     

    Непростий суперник

    «Наш суперник у плей-офф −  кваліфікована, міцна команда, і той факт, що вона бере участь у стикових матчах, багато про що говорить. Втім, пройти словенок, про яких вже зібрано достатньо інформації, нам до снаги, − вважає наставник. − До надважливого двобою готуємося з усією відповідальністю. Україна має використати цей шанс, аби вперше у своїй історії долучитися до континентальної еліти». Підопічні Тані Лекич посіли третю сходинку у турнірній таблиці 3-ї відбірної групи, пропустивши попереду себе француженок та ісландок. У восьми поєдинках кваліфікації Словенія здобула чотири перемоги і зазнала чотири поразки.

     

    Труднощі легіонерок

    Головна задача тренерського штабу нашої збірної − підвести футболісток до вирішальних поєдинків у належному психологічному та фізичному стані. За словами Куцева, на легіонерок, що виступають у Росії і складають кістяк команди, останнім часом випало чимале навантаження. Особливо це стосується п’ятірки гравців пермської «Звєзди», яка продовжує виступи у Кубку УЄФА. 

     

    Дискваліфікація Пекур

    Зустрічі із словенками пропустять травмовані захисник Ірина Василюк та воротар Ірина Зварич. Відсутність останньої дозволила отримати дебютний виклик до національної команди 23-річному голкіперу  харківського «Житлобуда» Ірині Саніній. У першій грі в Дравограді не зможе взяти участь дискваліфікована Людмила Пекур. По одній жовтій картці мають у своєму пасиві Віра Дятел, Олена Мазуренко, Дарина Апанащенко і Юлія Ващенко. У разі отримання попередження у Словенії, кожна з них не зможе допомогти партнеркам у матчі-відповіді 30 жовтня.

     

    Чернігівський фактор

    Недільний поєдинок буде зіграно на невеличкій арені «Спортні центр», що вона вміщує трохи більше ніж 2 тисячі глядачів. У наступний четвер Україна за традицією прийматиме суперниць на чернігівському 16-тисячному стадіоні імені Юрія Гагаріна . «Це місто я обрав не випадково, − каже Анатолій Куцев. − Адже саме у Чернігові розпочинали свій футбольний шлях більшість наших дівчат. Палка підтримка тамтешніх уболівальників буде додатковим козирем для України».

     

    Склад збірної України

    Воротарі: Надія Баранова («Звєзда-2005» Перм, Росія), Ірина Саніна («Житло буд-1» Харків);

    Захисники: Валентина Котик («ШВСМ-Ізмайлово» Москва, Росія), Алла Лишафай, Олена Ходирєва (обидві − «Звєзда-2005»), Олена Мазуренко («Нюрнберг» Німеччина), Марина Масальська («Житлобуд-1» Харків);

    Півзахисники: Віра Дятел, Наталя Зінченко («Звєзда-2005»), Людмила Лемешко («ВДВ-Рязань», Росія), Людмила Пекур, Тетяна Чорна (обидві − «Росіянка»), Тетяна Романенко («Южанка» Херсон), Наталя Сухорукова, Юлія Ващенко (обидві − «Житлобуд-1»);

    Нападаючі: Дарина Апанащенко («ВДВ-Рязань», Росія), Ольга Бойченко, Юлія Корнієвець (обидві − «Легенда» Чернігів), Світлана Фришко (СКА Ростов, Росія).

    Джерело інформації
    Категорія: Збірні України | Переглядів: 909 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Жовтень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024