""  


Вівторок, 21.05.2024, 07:03

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Жовтень » 24 » Захист «Десни» чи масовка фільмів Кустуріци?
    Захист «Десни» чи масовка фільмів Кустуріци?
    12:56
    Сонячні промені, що зігрівали останнім теплом перехожих у місті вдень, під вечір поховалися за похмурими дощовими хмарами. Сама природа завмерла у недоброму передчутті футбольного матчу, який в суботу чернігівська «Десна» зіграла з овідіопільською командою «Дністер». Та сама команда, на останній візит якої до Чернігова приходило подивитися більше ніж 11 тисяч глядачів… Де ті часи?



    Трибуни на початку матчу були не просто порожніми — «лисими»! Навіть найвірніші фани і ті тихо розмістилися під навісом, не викладаючи на трибуни традиційного банеру (таким чином протестуючи вже не вперше проти «ніякої» гри і політики клубу по відношенню до них). У звітах ПФЛ промайнула цифра 1000 (одна тисяча) глядачів. Дуже перебільшена.

    Ще до початку матчу стало відомо, що наш клуб з третього знизу місця взагалі відкотився на передостанню позицію. Команда «Комунальник» з Луганська знялася з розіграшу, не протягнувши навіть півроку. Тому всім командам, що встигли набрати бали у зустрічах з луганчанами, результати відмінили. І «Десна» позбавилася трьох турнірних очок, що і відкинуло її вниз.

    Гра розпочалася під акомпанемент дощу і вітру. І повного домінування гостей. Хоча «Десну» господарями поля назвати було досить важко. Скоріше це був циганський табір, тільки без ведмедя і музичних інструментів. Ще б замість тренера Еміра Кустуріцу — то хоч весело б було. Захисники вчотирьох носилися з флангу на фланг, залишаючи «голим» центр. Півзахисники і напад ковзали по полю, немов олені на покритій льодом річці. М’яч відскакував від наших гравців, як від Буратіно. А от у гостей — «всьо чьотко!» І паси, і відбір, і набіги флангами. На 7-­й хвилині «циганська» біганина у захисті «Десни» призвела до голу. Атака лівим флангом (натовп захисників чернігівців змістився туди), пас у центр. А там одиноко майорів Буряк, який, отримавши м’яча, просто в притул розстріляв наші ворота. Повівши у рахунку, «Дністер» трохи «присів». «Десна» навіть пару разів гостро набігала на ворота гостей. Кучеренко пробив штрафний, і Сангаре повинен був у підкаті зрівняти рахунок, тільки не дотягнувся, та і лайнсмен махав прапорцем. Другий момент — Богдан Кобець здалеку пробивав трошки над поперечиною. А наприкінці тайму наші­таки зрівняли. Кучеренко отримав пас від Кобця, прикрив м’яч корпусом і отримав удар у спину. І все це у штрафному майданчику гостей. Пенальті реалізував Олег Мазуренко.

    А у другому таймі на полі домінували гості, в той час як чернігівці продовжували демонструвати масовку циганського театру. На 51-­й хвилині у наші ворота влетів гол­близнюк першого. Знову набіг, простріл у центр, дністрянин Шурко, отримавши пас і стоячи спиною до воріт, встиг озирнутися, розвернутися, перенести вагу тіла на ліву ногу і пробити. У той час як захист, мабуть, записував у конспекти, як не треба грати біля власних воріт!

    Тренерський штаб «Десни» провів аж чотири заміни, сподіваючись на кращу гру. Та де там! Іще один гол того ж Шурка на 65­-й хвилині поставив остаточну крапку. Гол, за який соромно. Гол, забитий головою гравцем, якого оточували три захисники та ще й воротар.

    Ледь не забув — гості на 70­-й хвилині забили ще раз, тільки суддя гол чомусь не зарахував. Хоча ті глядачі, які до цього часу ще залишалися на трибунах, вимагали зарахувати, відкрито вболіваючи вже проти своїх. І фінальний свисток трибунами був зустрітий скандуванням «Ганьба!» Як зрозуміло, не на адресу ні гостей, ні судді. І злим сарказмом звучало оголошення стадіоном про те, що наступний матч «Десна» гратиме з аутсайдером — «Енергетиком» з Бурштина. Еге ж, аутсайдер… «Десна» ж бо у лідерах нині.


    Валерон ГОРЛАТИЙ
    Газета "Чернігівські відомості", 22 жовтня 2008 року




    P.S. «Десна­-2» продовжує «радувати» рідких своїх фанів. Ось цього разу на виїзді проти «Бастіону» з Іллічівська наша команда відійшла від загальноприйнятого для себе рахунку­поразки 0:1 та програла 2:5, нікому не віддаючи свою останню сходинку.
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 828 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Жовтень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024