""  


Вівторок, 21.05.2024, 08:42

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Жовтень » 7 » Михайличенко: «Розраховуємо на максимум у кожній грі»
    Михайличенко: «Розраховуємо на максимум у кожній грі»
    13:29

    Рівноцінність Казахстана з Хорватією

    «Про важливість наступного матчу, напевно, не потрібно зайвий раз говорити. Водночас, я не зовсім розумію, як можна поєдинки відбірного турніру поділяти на важливі і не надто важливі, − завуважив Михайличенко. −  Як гра, приміром, з тим же Казахстаном, так і зустріч з Хорватією мають однакову очкову вагу на шляху до виконання поставленого перед нами у відборі завдання. Відтак на кожен поєдинок перед нами стоять конкретні цілі. У матчі з хорватами для нас важливо не лише продемонструвати змістовну гру, але й досягти позитивного результату. І хоча преса називає «картатих» нашими прямими конкурентами, змушений повторити, що подібною класифікацією наших суперників по групі ми  не займаємося. Нам важливо в кожній окремо взятій грі добиватися максимуму».

     

    Харківський повпред

    Стосовно списку гравців, які готуватимуться до гри у Харкові, і який був оприлюднений тиждень назад, то в ньому відбулись мінімальні зміни. Тренери збірної вирішили додатково викликати півзахисника харківського «Металіста» Валентина Слюсаря. «Я знаю Валентина ще з тих часів, як він тренувався в київському «Динамо». Мені добре відомі його і людські якості, і професійні. На мій погляд, своєю грою він заслужив виступи в національній збірній. Наскільки це йому вдасться, покаже час. Ніхто не твердить, що він обов’язково з’явиться  в стартовому складі. Наразі всі гравці, що перебувають в розташуванні збірної, мають однакові шанси вийти на поле або потрапити в заявку на гру».

    Срна: чужий серед своїх
    Олексій Михайличенко не став заперечувати того факту, що Даріо Срна, який вже тривалий час виступає в Україні, володіє корисною інформацією про гравців української збірної, і може дещо підказати своєму наставникові Славену Біличу. Водночас керманич «синьо-жовтих» заявив, що «і ми все знаємо про хорватську команду. За нашим суперником ми ретельно слідкували ще починаючи з чемпіонату Європи. Безперечно, для хорватів є плюсом той факт, що вони брали участь у фінальній частині Євро-2008. Але з іншого боку, в нас є гравці, які виступали в чвертьфіналі чемпіонату світу, вигравали Лігу чемпіонів, Кубок УЄФА та Суперкубок. Так що в цьому плані ми не поступаємося хорватам. Українська команда теж не просто квіточки нюхає».

     

    Несподіваний розгром

    Коментуючи програш хорватів в останній грі відбірного турніру англійцям (1:4), наставник збірної України зазначив, що результат виявився для нього несподіваним: «Вважав, що Хорватія зіграє на більш високому рівні. Але в грі проти британців я побачив дещо іншу команду, ніж очікував. Не знаю, що там у них трапилось, але команда Білича − дуже досвідчена, виступає практично в одному складі протягом тривалого часу (список з 16-ти футболістів практично не зазнає змін), і тому мені здається, що вона досить швидко перебудується. Відтак нам потрібно готуватися до того, що в матчі з нами «картаті» зможуть використовувати свої найкращі якості, ми повинні бути готовими саме до такого розвитку ситуації, а як буде насправді, покаже сама гра». 

     

    Небезпечна залежність

    Коментуючи відсутність через травму нападника київського «Динамо» Артема Мілевського і його роль у тактичних побудовах збірної, Михайличенко відзначив наступне:  «Я би не хотів, аби команда буда залежною від наявності в складі того чи іншого футболіста. Дуже важливо, коли під ас матчу в команді є лідер. Але лідера визначає гра. Втрата Мілевського, звісно, суттєва для нас, але не повинно бути так, що без нього команда починає грати в інший футбол − це для неї дуже небезпечно.  Команду потрібно вибудовувати таким чином, аби на кожну позицію було по два-три виконавці, щоб команда могла діяти не за однією тактичною схемою, а двома-трьома. І якщо вона вміє перебудовуватись по ходу гри від однієї тактики до іншої, то це є вищим пілотажем». 

     

    Мрії про збірну

    Не обійшли журналісти своєю увагою і тему патріотизму. Віддавши належне в цьому сенсі хорватам, головний тренер вважає, що і в цьому аспекті ми не повинні програти суперникові: «Поступаючись навіть просто у ставленні до збірної, наперед потрапляєш в програшне становище. Але мені здається, це не станеться, адже з того, що я бачу, можна зробити висновок: хлопці з великою відповідальністю ставляться до роботи і розуміють, наскільки важлива національна збірна. Футболістів дуже багато, але гравців, які захищають честь своєї країни − обмаль. Багато хто мріє хоча б раз одягти футболку головної команди своєї держави. Тож якщо в нас зберігатиметься  саме таке прагнення і надалі, то в нашої  збірної все буде гаразд».

    Офіційний сайт Федерації Футболу України
    Категорія: Збірні України | Переглядів: 866 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Жовтень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024