""  


П`ятниця, 17.05.2024, 17:52

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Жовтень » 6 » Фанів "Десни" дістала адміністрація клубу
    Фанів "Десни" дістала адміністрація клубу
    17:07

    Але, як ви мали змогу спостерігати, не все склалося, як гадалося, після спалювання ворожої "рози" (клубного шарфу) "Волині", почала скиглити міліція, а вже незабаром на секторі і з`явився представник адміністрації клубу, начебто проконтролювати і побачити що та як.

    Пізніше, більш детально стала ясна суть цього візиту. Щось подібне до: заспокоїтися і бути "файними дітками". І це не перший раз... Але продивіться ситуацію, на фоні нестабільної та напівмертвої гри команди, фанатський сектор починає поповнюватися новими кадрами, допомагає популізації футболу, як засобу і способу відпочинку, з`явився стержень організації. І все це без допомоги сторонніх сил, та і не потрібно, самі впевнені в своєму майбутньому. Були, до недавнього моменту.

    Як бачимо адміністрація клубу не зацікавлена в нашій присутності на стадіоні, як присутні інші фани у всіх містах країни, і не бажає мати "зайві проблеми"...

    Отож на фоні цих баталій, було і вирішено стержневій масі, яка представляє на даному етапі єдину субкультурну, міцну і організовану силу, покинути сектор, покинули, всі інші підтримали. І покинули на невизначений термін, бо дійсно всі ці втручання в те, до розвитку чого ти і пальцем не поворухнув, вже набридли! Можливо і буде деяка активність серед малонаближених людей, але це далеко не те, що ми могли б спостерігати будь ситуація іншої, більш позитивною. Халявний вхід, від котрого ми давно відмовились, на деяких всеодно діє, але це як безкоштовний сир.

    Отже, нам не потрібні будь-які предмети, матеріальні або ціннісні, для нашого розвитку, від адміністрації, не потрібні дружелюбні жести і подвиги. Гіркий досвід навчив, що варто зблизитися, як тобою вже намагаються маніпулювати і керувати. Ми вимагаємо жодного втручання в діяльність 13 сектору, та зменшення кількості та активності міліції, яка намагається захистити нас від нас самих же, а лише накаляє і провокує ситуацію.

    Футбол для людей! Не заважайте!

    Черниговский городской портал
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 944 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Жовтень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024