""  


Четвер, 09.05.2024, 03:13

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Жовтень » 3 » Кубок УЄФА. "Металіст" розгромив "Бешикташ" у Харкові
    Кубок УЄФА. "Металіст" розгромив "Бешикташ" у Харкові
    17:04
    Кубок УЄФА. "Металіст" розгромив "Бешикташ" у Харкові

    Металіст FT
    4:1
    (2:0)
    Бешикташ

    0

    Склади команд
    "Металіст": Горяінов, Ганцарчик, Обрадович, Папа Гуйе, Майдана, Валяєв, Слюсар, Тришович, Девіч, Едмар, Джексон. Запас: Бажан, Конюшенко, Бабич, Фомін, Рикун, Зезе, Бордіян "Бешикташ": Арікан, Тораман, Зан, Запоточни, Серіч, Холоско, Куртулуш, Сіссе, Телло, Дельгадо, Бобо. Запас: Желікай, Узулмуз, Озкан, Нобре, Карабулут, Тандоган, Узумсу.

    Голи
    Джексон 16, Девіч 26, Джексон 70, Ганцарчик 74 Нобре 90

    Попередження і вилучення
    Девіч 42 Сіссе 35, Запоточни 62

    02 жовтня 2008, 20:00, Україна, Харків, стадіон "Металіст"

    Арбітр: Гжегож Гілевскі
    Асистенти арбітра: Мацей Вежбовскі, Рафал Ростковскі (Усі - Польща)

    Звіт про матчОнлайн-репортажСенсація! Для нас, може, і ні. Ми ж знаємо силу харківського "Металіста", який обіграв у чемпіонаті київське "Динамо" та зіграв унічию з донецьким "Шахтарем". А от для Європи, а особливо Туреччини, це дійсно сенсація. Хто б міг подумати, що "Металіст" так легко обіграє одного з турецьких грандів. Надія була, але, щоб на всі сто відсотків, та ще й з таким рахунком!

    Добре, що харків'яни не повторили минулорічної помилки, коли у захоплюючому поєдинку вдома-таки поступилися 2:3 "Евертон". А вели ж по ходу зустрічі. Тут "Металіст" забив по два голи у кожному таймі і впевнено пройшов далі.

    Матч господарі розпочали дуже агресивно. Уже за перші десять хвилин рахунок міг не раз бути відкритим. Едмар створив пожежу у штрафному майданчику турків своєю передачою справа на 5-ій хвилині. М'яч порикошетив трохи і захисник вибив його якнайдалі. Наступна атака господарів закінчилася трьома поспіль кутовими. Перший Девіч ледве не закрутив у ворота, другий - захисник вибив, третій - голкіпер кулаками у поле.

    А от суперудар Джексона Коельо на 16-ій хвилині закінчився голом. Він метрів з 45-50-ти поцілив точно у ліву дев‘ятку воріт "Бешикташу". М'яч ще й поперечини доторкнувся. Супергол! Такого голу давненько не бачили. Претендент на "кращий гол 1-ого раунду КУЄФА" - це точно.

    Через три хвилини гості відігралися, але зробили це з положення поза грою. Стадіон був затих на кілька секунд, та потім радісно видихнув. У відповідь Трішовіч хотів повторити удар Коельо - повз ворота.

    Проходить дві хвилини і рахунок подвоюється. Горяінов вибив м'яч з рук точно на Коельо. Той поборовся, прикрив корпусом, розвернувся і віддав передачу на хід вільному Девічу. Удар Марко у дотик - 2:0! І вже "Металіст" попереду за підсумками двох матчів.

    До кінця першого тайму "Бешикташ" забив ще раз, але знову з офсайду. Можна ще згадати удар Телло з позиції лівого інсайду - Горяінов перевів на кутовий. Гості прижали харків'ян до воріт, та забити їм не вдалося. На перерву команди так і пішли за рахунку 2:0.

    Другі 45 хвилин розпочалися, як і перші, з небезпечних атак "Металіста". М'яч от тільки вперто не хотів влітати у сітку. Слюсар влучив у штангу після чудового пасу Девіча, який розібрався з захисником. Едмар головою пробив після подачі все того ж Девіча - голкіпер врятував гостей і перевів цей удар на кутовий. Уже сам Марко пробивав головою вище воріт після пасу Бордіяна. Валяєв зліва отримав м'яч і побіг, обійшовши захисника, він пробив - не вистачило кількох сантиметрів. А міг у цьому епізоді Валяєв відпасувати на вільного Девіча. Коельо пробиває зі штрафного - воротар переводить на кутовий.

    Гості змогли створити хоч щось небезпечне лише у середині тайму. Холоско після подачі справа незграбно і неточно пробив ногою. А згодом Дельгадо зі штрафного пробив вище. І тут же турки отримали третій гол. Слюсар перехопив м'яч на половині поля гостей, віддав трохи наліво на Коельо, той повернув на хід Слюсар, а Валентин ще раз відпасував на Джексона і той просто завів м'яч у ворота! Чудова комбінація. А через чотири хвилини у ворота "Бешикташа" влетів і четвертий гол. Ганцарчик подавав-пробивав штрафний, Коельо в останній момент пригнувся і м'яч попрямував у сітку саме від ноги поляка. 4:0!

    У кінцівці команди обмінялися виходами віч-на-віч. В обох випадках добре зіграли голкіпери. Турки потрапили одного разу у стійку, а на 90-ій хвилині їм-таки вдалося відквитати один м'яч. Гол на рахунку Нобре.

    Металіст здобув дуже впевнену перемогу, показавши при цьому дуже хорошу гру. Команда заслужила вихід у груповий етап Кубку УЄФА. Подивимося, що буде далі і побажаємо харків'янам успіхів

    Категорія: Інше | Переглядів: 954 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Жовтень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024