""  


Четвер, 02.05.2024, 05:02

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Вересень » 26 » Контроль влади "За Чернігів" розпочинає зі стадіону
    Контроль влади "За Чернігів" розпочинає зі стадіону
    14:53

    Контроль робіт по реконструкції стадіону імені Гагаріна стане тільки першим кроком у контролі діяльності організацією «За Чернігів» роботи міської влади та змушенні чиновників виконувати свої обіцянки мешканцям Чернігова.

     

    Організація «За Чернігів», на чолі з Олексієм Савченком, започаткувала нові європейські стандарти громадського контролю за роботою комунальних підприємств. Першим об’єктом, що потрапив під нашу увагу, стала головна спортивна арена Чернігова, стадіон імені Гагаріна.

     

    Днями керівництво ПФК «Десна-Партнер» заявило про наміри відмовитися від судової тяганини за стадіон. Таким чином, керівництво клубу дає змогу міській владі виконати задекларовані обіцянки щодо реконструкції стадіону.

     

    - Керівництво ПФК «Десна-Партнер» налаштоване відмовитися від позову по примушенню фонду комунального майна передати стадіон в оренду, строком на 49 років, футбольному клубу «Десна», - говорить В’ячеслав Пода, заступник генерального директора ПФК «Десна-Партнер», – оскільки рішення по даному питанню перетворюється на нескінчену судову тяганину.

     

    Виходячи з вищесказаного, футбольний клуб налаштований покласти всі зобов’язання, які намагався взяти по реконструкції стадіону, на міську владу.

     

    Дане питання буде жорстко контролюватися громадською радою, до якої ввійдуть всі провідні спортсмени міста, - наголосив В’ячеслав Пода.

     

    Претензії до спортивного комплексу є не лише у футболістів. Представники інших видів спорту теж не можуть похвалитися своїми умовами тренування. Навіть непрофесіонали, які відвідують стадіон не заради спортивних досягнень, а для підтримки фізичної форми, мають низку претензій.

     

    Микита на стадіон ходить вже декілька років. Хлопець стверджує, що за цей час жодних змін на краще не побачив. Каже, що сьогодні спортивна база на Чернігівщині безнадійно застаріла.

     

    - Я займаюсь велоспортом, а на стадіон приходжу бігати у своє задоволення. Після тренування мені хотілось би прийняти душ, відпочити, попити чаю. Але це майже не можливо. Я вимушений мокрий, погано переодягнений, втомлений йти додому, а живу я досить таки далеко, - повідомляє Микита, спортсмен-аматор.

     

    - Найбільш актуальним для мене є футбол, і дуже часто ми з друзями приходимо пограти на стадіон. Комфорт відсутній взагалі, тому після гри важкувато. Найбільше невдоволення викликає туалет, відвідувати який дуже неприємно, бо там дуже брудно та неприємне повітря.

     

    І взагалі, сама атмосфера стадіону не надихає на заняття спортом, - приєднується до Микити Артем, також спортсмен-аматор.

     

    Сьогодні організація «За Чернігів» взялася проконтролювати діяльність комунального підприємства «Стадіон імені Гагаріна»., але бажання доключитися до громадського контролю мають ще представники деяких спортивних клубів.

    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 1029 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Вересень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024