""  


Четвер, 02.05.2024, 06:27

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Вересень » 24 » "Десна" - "Сталь" 2:1. Без початку і кінця
    "Десна" - "Сталь" 2:1. Без початку і кінця
    10:43

    "Десна" - "Сталь" 2:1
    Голи:
    Бабор 38, Маклаков 62 - Муховиков 45

    «Десна»: Федоренко, Чуланов, Сангаре, Маклаков, М.Стоян, Щедраков, Кобець (Кондратюк, 59), Бабор (Мазуренко, 60), Федосенко (Рустамов, 55), Кучеренко (Євстафієв, 90+2), Гребінюк (Мостовой, 71).

    «Сталь»: Гайдаржі, Лоц, Пасічніченко, Трухін (Ільчишин, 81), Гавриш, Назарук, Оніла (Дорошенко, 46), Муховиков, Валєєв (Піднебенний, 64), Шаврін, Міщенко.

    Футбольний матч «Десни» з «Сталлю» слід було би ділити не на 2 тайми по 45 хвилин, а запозичити хокейну практику – три періоди, по 30 хвилин кожний. Адже команди дивним чином кардинально змінювали хід події щопівгодини.

    Перший період. Нудний

    Стартові 30 хвилин, вибачте за штамп, пройшли під знаком розвідки. Ніби команди між собою грають не вперше, ніби лише навесні алчевці обігравали в Чернігові «деснянців»… Але з того часу стільки всього змінилося. Недаремно головний тренер «Сталі» Олег Смолянінов після матчу бідкався, що готуватися, вивчати гру суперника просто неможливо - «Десна» постійно змінюється.

    Вкрай обережна гра запам’яталася лише черговою помилкою чернігівського захисту (відверті «ляпи» в обороні вже стають візитівкою команди). Сангаре, який за винятком цього епізоду відіграв на відмінно, пролетів повз м’яч, Чуланов не встиг його підстрахувати і Міщенко майже вискочив сам на сам з дебютантом «Десни» Федоренко (вихованець чернігівського футболу, який останнім часом грав у Румунії). «Майже» - тому що Чуланов в останню мить у відчайдушному підкаті зняв м’яч з ноги суперника. А до воріт було не більше 6 метрів…

    Більше нічого. За весь цей час футболісти лише один раз влучили в рамку воріт – Кобець несильно бив з-за меж штрафного. У гостей не було й того – найкращу можливість втратив Муховиков, який після штрафного удару і рикошету бив з гострого кута, але не влучив у ворота.

    Другий період. Цікавий

    Сигналом до активності став прохід все того ж Кобеця майже через все поле і сильний але невлучний його удар з лінії штрафного. Суперники збільшили швидкості і це відразу принесло результат. Федосенко навісив з лівого флангу на протилежний фланг, де «сталевари» не вгледіли за Бабором. Чернігівець опинився в районі кута штрафного майданчика, класно поклав корпус і зльоту ефектно пробив в ближній кут. Гол-красень. 1:0.

    Алчевці відповіли виходом сам на сам Шавріна, але Федоренко випередив суперника і першим опинився на м’ячі. А потім стався найбільш суперечливий момент гри.

    Гравець сталі класно вирізав м’яч з лівого флангу в район 11-метрової позначки, де трьох (!) наших захисників випередив Муховиков і проштовхнув шкіряну кулю у ворота над Федоренко, що вискочив на перехват. Все б нічого, але помічник арбітра на лінії стояв з підняти прапорцем - офсайд. Іншої думки був головний суддя. Він впевнено показав на центр поля і навіть після консультації з лайнсменом (обурені «деснянці» змусили його це зробити) наполіг на своєму рішенні.

    Під час перерви у мене була можливість двічі переглянути відеозапис епізоду. Камера знаходилася якраз на лінії з захисниками, але навіть з такого найбільш вдалого ракурсу однозначно важко було сказати чи було положення «поза грою». Момент вийшов надзвичайно динамічним і сумнівним. Якраз той випадок, коли вступає в дію правило «на розсуд арбітра» і якби асистент прапорець не підняв - не було би жодних питань. Але зараз питання є: ЧИМ керувався Сергій Бойко, який знаходився позаду гравців, коли вирішив проігнорувати сигнал помічника, що перебував на одній лінії з чернігівськими захисниками?

    Але продовжимо. На 47-й хвилині гості забили вдруге. Зробив це Дорошенко, який щойно вийшов на заміну. Але перед цим він руками у спину відверто штовхнув Маклакова, і гол справедливо не був зарахований. Маклаков на таку поведінку образився і на 61-й хвилині забив переможний гол у ворота своєї колишньої команди. І який! Коли назначають штрафний метрах в 33-35 від воріт, навряд чи багато хто сподівається на прямий удар по воротах, а тим більше на гол після такого удару. Мабуть і Гайдаржі не сподівався. Інакше би він поставив стінку масивнішу, і в ближній кут стрибнув би раніше. А так – виймайте м’яча з сітки після гарматного пострілу. До речі, про очікування таких ударів. Після гри наставник «Десни» Олександр Рябоконь на питання чи відпрацьовує такі удари Маклаков, резонно відповів, що навряд чи хтось цілеспрямовано відпрацьовує удари з такої відстані, та ще й не по центру, а ближче до флангу.

    Третій період. Ніякий

    Після 61-ї хвилини у моєму записнику з’являлися виключно нотатки про заміни у складах обох команд. Здалося, що обидві команди задоволені результатом і не поспішають щось змінювати. Ну, «Десна» зрозуміло, а чому такою пасивною була «Сталь»? Олег Смолянінов так і не зміг відповісти на таке питання, обмежившись фразами «игру мы сегодня продемонстрировали посредственную», «дисквалифицированного Смалько нам не хватало» і «Кадровый вопрос? Почему вы говорите, что у нас не хватает людей? Людей как раз хватает, а вот футболистов - нет».
    Джерело інформації-http://ua-football.com/ukrainian/first/48d92dba.html
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 1111 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 1
    1 stas-pavlenko  
    0

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Вересень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024