""  


Четвер, 02.05.2024, 13:25

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Вересень » 24 » "Десна" буде контролювати роботу міської влади
    "Десна" буде контролювати роботу міської влади
    13:47

    ПФК «Десна-Партнер» йде на поступки міській владі та відкликає свій позив до суду щодо оренди стадіону імені Гагаріна. Тепер у чиновників є можливість виконати всі свої обіцянки та привести до достойного вигляду головну спортивну арену області. В свою чергу футбольний клуб разом з усіма спортивними організаціями, що розташовуються на території стадіону, буде контролювати роботи по реконструкції та витратам грошових коштів.

     

    Керівництво ПФК «Десна-Партнер» змушує міську владу виконувати свої обіцянки щодо реконструкції стадіону ім. Гагаріна.

     

    Заступник президента клубу Катерина Мельник оприлюднила рішення про закінчення судової тяганини: «Сьогодні керівництвом ПФК «Десна-Партнер» було прийняте рішення відкликати позив про вимогу права оренди стадіону ім.. Гагаріна. Пояснюється це тим, що міська влада Чернігова неодноразово заявляла про бажання власним коштом привести стадіон до ладу. Таким чином, керівництво футбольного клубу вирішило піти на зустріч владі. Ми будемо чекати на результати та активні дії від керівництва стадіону та міської влади по даному питанню».

     

    Наразі керівництво «Десни» виступає з рядом пропозицій до спортивної громадськості та дирекції стадіону. Адже Олексій Савченко переконаний – все, що відбувається на головній спортивній арені Чернігова, має бути чесним та прозорим.

     

    - Ми ініціюємо створення громадської ради на стадіоні, до складу якої ввійдуть представники всіх спортивних організацій, що розташовуються на стадіоні. Мета – контроль виконання всіх зобов’язань, що були задекларовані владою міста щодо стадіону, - продовжує пані Мельник. – Рада буде збиратися один раз на місяць та проводити аналіз робіт по кожному з періодів. Ми будемо наполягати, щоб нам надавалася вся інформації перо фінансування та витрати грошових коштів.

     

    Одне з основних та найголовніших завдань ПФК «Десна-Партнер» - жвавий розвиток спорту на Чернігівщині. Саме тому, клуб вносить пропозицію щодо популяризації футболу.

     

    Катерина Мельник наголошує, що керівництво клубу виступає за популяризацію спорту та здорового способу життя в місті, тому неодноразово виступало за безкоштовний вхід на матчі «Десни».

     

    - Комунальне підприємство «Стадіон імені Гагаріна» отримує дуже суттєві дотації з міського бюджету, а затрати на проведення матчів, в тому числі міліція, швидка, пожежні, сплачуються футбольним клубом. Незважаючи не це, керівництво стадіону наполягає на платному вході.

     

    Ми дуже сподіваємося на подальше взаєморозуміння та будемо проводити футбольні матчі безкоштовно для вболівальників, щоб кожен бажаючий міг прийти на стадіон та вболівати за нашу команду, - підкреслила Катерина Мельник.

     

    Період трансферів, а значить і можливість оновлення команди, закінчився. Тепер усім фанатам варто чекани нових, сподіваємося приємних, результатів від улюбленої футбольної команди.

     

    Відеоверсія даної новини містить тут.
    Джерело інформації -http://zachernigiv.org.ua/ua/news/315
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 1338 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Вересень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024