""  


П`ятниця, 17.05.2024, 02:34

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Вересень » 19 » «Поділля»-«Єдність»: Хмельничани не дали гостям жодного шансу хоча б на нічию
    «Поділля»-«Єдність»: Хмельничани не дали гостям жодного шансу хоча б на нічию
    15:15
    Перед матчем у господарів були деякі кадрові проблеми – дискваліфікований Будник, травмований Клекот та незалікована травма Сенделя. А тому останній і залишився на лаві запасних. Як згодом виявилося, на фарт. Адже Ярослав Бобиляк вирішив поберегти Олексія і з перших хвилин випустив Колесникова і дав настанову: «Якщо буде пенальті, битиме Колесников». Олексія довелося виконувати цю місію двічі…

    «Єдність» - стояча команда! І це не лише моя думка. Після гри Вадим Лазоренко, головний тренер плисківчан, сам сказав, що його команда просто стояла. «Я хочу привітати «Поділля» з перемогою, на яку воно заслужило. Ми програли гру в усіх компонентах, а головне – боротьбу». Так, гості програли гру в усьому. Вже на п’ятій хвилині матчу «Єдність» мала отримати перший гол у власні ворота. Ось тільки капітан «Поділля» Руслан Кострицький (він, у відсутності Будника одягає капітанську пов’язку) зробив не так, як того всім хотілося. Козелко вивів Руслан на «забійну» позицію – один в 11 метрах перед воротами, бий і забивай! Але ж ні! Кострицький – щедра душа, взяв і віддав пас на Рудого, в якого м’яч вибили з-під ніг. А через шість хвилин вже Віталій продемонстрував своє вміння бити з дальньої дистанції – з 27 метрів «вгатив» під поперечину, але голкіпер «Єдності» перевів м’яча на кутовий. А на 13 хвилині Козелко зіграв у стіночку з Колесниковим і пробив – в штангу. Взагалі, хмельничани виглядали швидшими та мобільнішими. Але частенько перетримували м’яч. Але моментів створили чимало. Зокрема, відзначимо удар Рудого зі штрафного з 35 метрів у «дев’ятку»! Щоправда, «Єдність» врятував голкіпер. До речі, якби не Галігузов, «Поділля» б у першому таймі забило мінімум тричі. В принципі, статистика це й доводить.

    Статистика першого тайму:
    «Поділля» 10 ударів (6 у площину), 5 кутових.
    «Єдність» 1 (0), 0 кутових.

    Другий тайм розпочався з приємного. На 49 хвилині Кострицький з правого кута штрафної навіс у воротарський майданчик, де Якименко відбив м’яча руками. Пенальті! Олексій Колесников розвів м’яча з голкіпером по різних кутах і відкрив рахунок – 1:0. «Єдність» намагалася вирівняти становище. Тим паче «Поділля», склалося враження, відійшло до власних воріт і почало грати на утримання рахунку. Але таке явище тривало хвилин шість. І знову пішли атаки на ворота гостей. На 65 хвилині Андрій Білик в 15 метрах від воріт прийняв м’яч на груди і, здавалося, зараз проб’є. Але ні – його в спину сильно штовхнув Горбань. Другий пенальті! І другий, як-то кажуть, стовідсотковий. До м’яча знову підійшов Колесников, і знову пробив у лівий кут від голкіпера. Цього разу Галігузов вгадав напрямок удару, але… 2:0. Одразу ж «Єдність» огризнулася небезпечним ударом під поперечину у виконанні Журби. На більше гостей тоді не вистачало. А ось Сендель мав забивати третій гол у ворота гостей. На 74 хвилині він опинився один на один із голкіпером, але переграти того не зміг. В принципі, обидві команди приблизно з 80 хвилині догравали матч. І лише у доданий арбітром час «Єдність» прокинулася. На 94 хвилині Соловйов змарнував стовідсотковий момент забити гол престижу – він з двох метрів не влучив у порожні ворота, пробивши у стрибку вище поперечини. Все. «Поділля» здобуло третю (всього на всього) перемогу в чемпіонаті.

    Статистика другого тайму:
    «Поділля» 4 ударів (3 у площину), 2 кутових.
    «Єдність» 3 (0), 1 кутових.

    Після гри наставник гостей заявив, що в них лише формується команда. І за цим матчем він зробив деякі висновки: «Будемо ліпити команду з тих, хто хоче грати!». А ось Ярослав Бобиляк, який цього разу прийшов на прес-конференцію (за що все одно отримав порцію критики, бо коли команда програє він не приходить, а ось сьогодні – прийшов) заявив: «Сьогодні було багато боротьби. І я вдячний хлопцям за результат та гру, яку вони продемонстрували. Їм вдалося дотиснути суперника. Команда, після тієї серії поразок знаходилася в психологічній ямі. Але ми по-тихеньку виводимо гравців з неї. Попереду на нас чекає важкий календар. Але радує те, що, здається, кістяк з 18 футболістів вже «вимальовується». І я не виключає того,що ми й надалі будемо когось від заявляти чи дозаявляти. Тому що робочий процес має бути таким, який би приносив результат. Звісно, з цими дозаявками-відзаявками у нас виникало чимало проблеми і я не скидаю вину з себе. Винен! Але я хочу створити боєздатну команду, і якщо потрібно буде, шукатимемо тих виконавців, які нам допоможуть. Бачите, просто так вийшло, що ті досвідчені гравці, яким я довірив, мене підвели. Тому гратимуть ті, хто на полі доводять, що вони хочуть та можуть грати».
     
    Офіційний сайт Ф,К,ПОДІЛЛЯ http://www.fcpodillya.km.ua/index.php
    Категорія: Ф.К.Єдність | Переглядів: 1150 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Вересень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024