""  


П`ятниця, 03.05.2024, 09:54

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Вересень » 12 » Чекати залишилось недовго
    Чекати залишилось недовго
    13:23
    Щоб на належному рівні підготуватись до цієї зустрічі, і був створений організаційний комітет, який засідав минулого четверга під головуванням заступника Чернігівського міського голови Оксани Тунік­Фриз.

    Учасники наради зазначали, що підготовка до поєдинку йде згідно з розробленим графіком. Погоджені всі питання по зустрічі спортсменок з Португалії в аеропорту Бориспіль і їх супровід до Чернігова, розміщення гостей у готелі «Придеснянський». Мешкатимуть вони у двомісних номерах із кондиціонерами. До речі, українок теж поселять у «Придеснянському». Представники команд вже надіслали до готелю проекти меню, але вони поки що не затверджені. Представники готелю стверджують, що проблем не буде, бо замовлення українок майже співпадає з меню гостей. Рибні страви, що полюбляють португалки, будуть. Розписано по хвилинах і тренувальний процес португалок на стадіоні імені Гагаріна. Не оминули організатори і питань екскурсійного, розважального обслуговування іноземців.

    Не меншу увагу приділили члени оргкомітету і питанню зустрічі арбітрів ФІФА, делегатів УЄФА. Для їх проживання будуть замовлені місця в готелі «Україна». Вже проходить акредитація представників засобів масової інформації. А за день до матчу журналісти на прес­конференції довідаються про все, що пов’язано з матчем команд України і Португалії.

    Зустріч матиме принципове значення. Українкам необхідно тільки перемагати, щоб у хорошому настрої їхати на заключний поєдинок у групі до Данії.

    Тренер збірної України Анатолій Куцев оголосив список гравців, які готуватимуться до матчу з Португалією. Основу команди складають чернігівки. Із 22­х запрошених до головної команди країни гравців, 15 — наші. Це ті, хто нині грає за «Легенду» або раніше були у її складі: воротарі — Надія Баранова, Катерина Самсон, Ірина Зварич, польові гравці — Олена Ходарєва, Тетяна Чорна, Алла Лишафай, Людмила Пекур, Дарія Апанащенко, Юлія Карпенкова, Віра Дятел, Ольга Бойченко, Наталія Зінченко, Юлія Корнієвець, Наталія Жданова, Дарія Мілчевська. Хто із них вийде в основі, стане відомо перед грою.



    Віктор БЕРЕГОВИЙ
    Газета "Чернігівські відомості", 10 вересня 2008 року

    Категорія: Жіночий футбол | Переглядів: 1370 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Вересень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024