""  


П`ятниця, 03.05.2024, 23:52

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Серпень » 10 » Нафтовик-Десна 1-0
    Нафтовик-Десна 1-0
    21:23
     Як і господарі так і гості ставлять перед собою одинакові задачі – за підсумками першості підвищитися в класі. І хоча чернігівські футболісти до цього матчу ще не забили жодного м’яча, очікувалася гостра боротьба. Так воно й сталося і господарі у впертому протистоянні зуміли відібрати у непоступливого суперника три очка.

    У нафтовиків до травмований гравців, про яких «УФ» писав у прев’ю перед матчем із «Закарпаттям», приєдналися ще Євген Баришніков (отримав травму на тренуванні напередодні гри з тим же «Закарпаття»), Валерій Іващенко, який після двох матчів з «Оболонню» залишився в Києві, капітан команди Антон Монахов, який на учбово-тренувальних зборах зламав руку. І хоча Антон у двох стартових матчах виводив команду на поле, та у одному з зіткнень (знову ж у грі із «Закарпаттям) рецидив травми відновився і тепер він повинен пройти курс лікування та реабілітації. Та й взагалі, зараз у лазареті команди перебуває 10 гравців. Тому тренери команди вимушені були будувати свою гру з тими гравцями, що здатні вийти на поле. Так місце останнього захисника в цьому матчі виконував Руслан Бідненко, і як сказав після матчу наставник Охтирці Валерій Городов, креативний півоборонець був би кориснішим у центрі поля, та це був вимушений крок. І треба відмітити, що Руслан не тільки надійно зіграв на своєму місці, а ще й став автором єдиного голу. На останніх хвилинах першого тайму він, після порушення правил метрах в 10-ти від лінії карного майданчика, зі штрафного «закрутив» м’яч через стінку і екс-нафтовик Андрій Сиротюк, який досить надійно провів цей матч, не зміг нічого вдіяти.

    Початок матчу пройшов в основному в центрі поля. І хоча господарі володіли деякою територіальною та ігровою ініціативою, перший небезпечний момент створили деснянці. Після подачі кутового на 13-й хвилині матчу головою пробив хтось із чернігівських футболістів, але м’яч поруч з хрестовиною воріт влучив у стійку. Після цього активізувалися охтирські футболісти. В середині тайму вони провели дві небезпечні атаки. Спочатку після красивої комбінації приблизно з 11-метрової позначки удару по воротах завдавав Бриж, та надійно зіграв Сиротюк. Не пройшло й хвилини, як він же знову ліквідував пожежу біля своїх воріт після удару Одинцова, який, вийшовши на ударну позицію, пробив з ходу. На 27-й хвилині, мабуть один з найактивніших у чернігівців Гребінюк, ввірвався у штрафний майданчик, та після його удару м’яч пролетів вище поперечини. Після цього дві небезпечні атаки у виконанні господарів. Спочатку Зайчук, обвівши у карному майданчику чернігівців декількох оборонців, так і не зміг зробити точної передачі. Поті Кучіс пробив із-за меж штрафного майданчика – та дуже неточно. На 37-й хвилині Кучіс і Єсип розіграли «стінку», Богдан пробив з лінії карного майданчика, та Сиротюк без проблем забрав м’яч. Та все-таки на перерву, після удару Бідненка зі штрафного, господарі пішли у хорошому настрої. І першу десятихвилинку другого тайму господарі провели активно. Після передачі Антипова метрів з 8-ми по воротах бив Андрухов, та м’яч влучив у сітку із зовнішньої сторони. Майже зразу ж після подачі кутового головою пробивав литовський легіонер Кучіс – та м’яч після рикошету від оборон чернігівців пролетів над поперечиною. А от після серії замін, як у господарів так і у гостей, ініціативою заволоділи деснянці. Та на останньому рубежі надійно грав охтирський голкіпер. Двічі виконував штрафний Кучеренко, метрах в двох від лінії карного майданчика. Спочатку Величко «витягнув» шкіряного із під поперечини, а в компенсований арбітром час м’яч, після удару Сергія-молодшого, влучив у «стінку». Під завісу матчу хорошу нагоду сквитати рахунок мав Віталій Рудий, який вийшов на заміну. Але після його удару м’яч пролетів поруч зі стійкою. А на 82-й хвилині матчу в одній із контратак після довгої передачі Зайчука з лівого флангу атаки після удару Антіпова головою м’яч пролетів поруч зі стійкою…

    «НАФТОВИК-УКРНАФТА» – «ДЕСНА» – 2:0 (1:0).

    18.00. 10 серпня. Охтирка. Стадіон «Нафтовик». 3 500 глядачів. 28 градусів. Оцінка поля – 4.

    Судді: О. Дердо (Іллічівськ), І. Бицкало О. Маньковський (обидва – Одеса).

    Резервний арбітр: Є. Котенко (Суми).

    Делегат ФФУ: В. Безсмертний (Кіровоград).

    «НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Величко, Харченко, Єсип-к (Кретов, 71), Кучіс (Шарпар, 77), Андрухов (Прокурор, 66), Антіпов, Зайчук, Бриж (Баковіч, 41), Карпенко, Одинцов (Кікоть, 85), Бідненко. Запасні: Мельничук, Валуца. Тренер: Валерій Городов.

    «ДЕСНА»: Сиротюк, Сангаре, Боровков, Чуланов, Щедраков (Євстафієв, 81), Кобець, Бабор (Івашко, 74), Старенький, Сердюк (Буленок, 53), Кучеренко,

    Гребінюк (Рудий, 68). Запасні: Нікітенко, Пісний, Маклаков,. Тренер: Сергій Кучеренко.

    Гол: Бідненко (45).

    Попередження: Бриж (39), Сангаре (42), Єсип (65), Кобець (67), Харченко (73

    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 1050 | Додав: football-cn | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Серпень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024