""  


Субота, 20.04.2024, 10:42

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Серпень » 4 » Десна - Нива (Тернопіль) Другий попередній раунд кубка України з футболу.
    Десна - Нива (Тернопіль) Другий попередній раунд кубка України з футболу.
    17:48
    Перед матчем
    Так розпорядився жереб, що з командою з Тернополя, нашій команді доведеться зустрітися двічі поспіль. Спочатку у матчі 1/32 Кубка України, а вже 9-го числа на нашу команда (якщо не станеться форс-мажору) чекає виїзд до Тернополя в гості до Ниви в рамках 4-туру чемпіонату України в першій лізі.

    Взагалі, приємно, що клуб з такими традиціями та ім‘ям повернувся до першої ліги. Хоча ця фраза до тернопільчан мало підходить, адже провівши свого часу 10 сезонів поспіль у Вищій лізі починаючи з першого чемпіонату, та двічі зібравшись на 7-му сходинку таблиці (у сезонах 1993/94 та 1997/98) в 2001 році Нива вилетіла до першої ліги, а наступного сезону і до другої. І лише цього сезону виборола місце у першій лізі.

    Незважаючи на цей успіх, ситуація в команді залишається дуже важкою. Як у фінансовому так і кадровому плані. І після трьох турів, Нива здобула лише одну нічию, зігравши на своєму полі в минулому турі 1:1 зі ще одним дебютантом першої ліги - Зіркою. Враховуючи такі результати, вболівальники Ниви не дуже розраховують на позитивний результат у  Чернігові, а всі надії покладають на наступний поєдинок у Тернополі. Додає їм оптимізму і постійні проблеми чернігівців з виїздами на матчі.

    Але я б не радив вже до матчу вираховувати з ким наша команда зустрінеться в 1/16. Суперник без чіткої задачі на матч буде грати розкуто і без тягаря відповідальності, а це завжди небезпечно.

    Щодо Десни, то оптимізму додає останній матч з Севастополем. Нехай кримчани традиційно важко грають на виїзді, але на фоні стабільної та зіграної роками команди суперника, наша команда виглядала дуже пристойно і, по справедливості, мала б перемагати.

    Склади команд
    У складі Ниви потрібно звернути увагу на захисника Ярослава Вишняка, який має досвід виступів у Вищій лізі, колишнього півзахисника  дніпродзержинської Сталі Степана Боргуна, який у міжсезоння проходив збори з Десною та його колегу по амплуа Олександра Гончара (до речі Олександр свого часу грав у Десні). Решта складу - це молоді гравці 86-91 року народження. За такого скромного кадрового потенціалу Ниві залишається лише мріяти про минулу славу та намагатися не вилетіти до другої ліги – поки що такий варіант розвитку подій для Ниви дуже реальний. Тому, на мій погляд, через кубковий матч з Десною тернопільчани будуть готуватися до домашнього поєдинку, у якому будь що намагатимуться дати бій і відібрати залікові бали у нашої команди.

    Щодо складу Десни, то спробую спрогнозувати, що тренерський штаб нашої команди навряд чи буде вносити кардинальні зміни у гру та стартовий склад після досить вдалої гри з Севастополем. Тим паче, що реально підсилити команду з перших хвилин може хіба що Грибанов. Стоян та Сердюк хворі, Мостового, за словами Юрія Овчарова, на весь матч поки що не вистачить, тому прогнозуємо його вихід на поле у другому таймі. Бабор хоч вже і тренується на повну, але навряд чи вийде зі стартових хвилин.

    Прогнозований склад Десни на матч з Нивою:
    Пилипенко, Чуланов, Євстафієв, Боровков, Анеліков, Кондратюк, Войнаровський, Кобець, Старенький, Ільяшов, Кожем’яченко.

    Статистика протистоянь

    В рамках чемпіонату України Десна та Нива зіграли лише 2 матчі у сезоні 2005/06, коли чернігівці впевнено вигравши групу «А» другої ліги, вибороли путівку до першої.
    В Чернігові Десна перемогла 4:2. А «покером» відзначився… хто б ви думали? Олександр Кожем’яченко! У Тернополі ж команди розписали нульову нічию. У рамках кубку України ці команди зустрічалися лише одного разу. В сезоні 2006/07 у Тернополі (також в рамках 1/32 кубку України) Десна перемогла Ниву з рахунком 0:2.
    Таким чином, статистика на боці нашої команди +2 =1 -0 при різниці м’ячів 6:2.

    Сергій Гапшенко.
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 4388 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Серпень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024