""  


Четвер, 25.04.2024, 05:48

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Травень » 15 » У «Десни» - третій президент за півроку
    У «Десни» - третій президент за півроку
    13:52
    Олександр Поворознюк - фото з сайту fcdesna.at.ua
    13 травня Олександр Поворознюк отримав повні права на футбольний клуб «Десна» і став його президентом. Попередник Валерій Коротков відмовився від управління і власності через проблеми зі здоров’ям. Після матчу з «Олександрією» пан Поворознюк поділився з журналістами своїми враженнями і планами на майбутнє. Знайомимо вас з деякими цитатами нового президента.
    - До 1 числа (мається на увазі червень, - прим.авт.) ми погасимо всі заборгованості перед футболістами по зарплатні і преміальнім. На сьогодні клуб винен близько півмільйона гривень і вже завтра (з 15 травня, - прим.авт.) почнемо погашати перші суми в тому числі й до ПФЛ.

    - Перед командою є завдання - завершити чемпіонат на третьому місці. А далі будемо підсилювати склад і ставити нові завдання. - Я не хочу просто обіцяти. Наскільки я потягну - буде видно. Але ми не будемо їздити в Гвінею за гравцями.

    - Ця гра була для мене принциповою, адже я сам з Олександрії родом і футбольна Кіровоградщина для мене не чужа. Тут я починав займатися футболом, але не склалося. Не було у батьків грошей, щоб віддати мене до спортивної школи. Мама 38 років пропрацювала дояркою, а тато 42 роки - фуражиром. Але в футбол я все ж пограв – за дубль «Кривбасу» в 1986 році, коли той грав в 2-й лізі радянського футболу.

    - Я прийшов сюди зі своїм партнером по бізнесу Валерієм Коротковим, став віце-президентом. Допомагав фінансово клубу, коли у Короткова виникли складнощі. І тепер повністю перебрав на себе управління клубом і став 100% його власником.

    - Не хочу бути новою мітлою, яка по-новому мете. Зараз головний тренер і футболісти залишаються в команді і будуть доводити своє бажання тут грати.

    - Я не звик так працювати з грошима, як це відбувається тут. Відтепер всі фінанси будуть проходити через футбольний клуб, щоб не виникало жодних непорозумінь з податками.

    - «Агрофірма «П’ятихатська» працює на 12 тисяч гектарах землі і за рік прибуток складає 12-15 мільйонів гривень. 6-8 мільйонів на рік я можу витрачати на команду.

    - Так ніхто не ходить на футбол, як в Чернігові. В Олександрії на кубкову гру з дніпропетровським «Дніпром» прийшло один раз стільки народу, скільки тут ходить на кожну гру.

    - Проблем з транспортом більше не буде. Я не хочу розказувати - побачите самі. Я не якийсь там олігарх і піар мені не потрібен. Мій бренд й так знають всі.

    Довідка
    Олександр Поворознюк - генеральний директор ООО «Агрофірма «П’ятихатська», президент ФК «Десна». 38 років. Народився в  Кіровоградській області.
    Разом з партнером з бізнесу Валерієм Коротковим прийшов в «Десну» в березні 2009 року, став віце-президентом клубу. З 13-го травня – повноправний власник клубу і його президент.

    Сергій Кириченко
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 1693 | Додав: stas-pavlenko | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Травень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024