""  


Четвер, 28.03.2024, 17:16

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2009 » Квітень » 13 » Перша ліга. "Закарпаття" - "Десна" 3:1. Мукачево для "Закарпаття" стало "фартовим"
    Перша ліга. "Закарпаття" - "Десна" 3:1. Мукачево для "Закарпаття" стало "фартовим"
    14:21


     

    Стадіон «Приладист» м. Мукачево

    2500 глядачів

    +15 С

    "Закарпаття" - "Десна" 3:1

    Голи: Платонов 44, Рибковський 55, Невуче 66 - Гребінюк 79

    «Закарпаття»: Бабенко, Чижевський (к), Калініченко, Браіла, Шендрік, Шопін (Микуляк,71), Платонов, Прокопченко (Ярош, 66), Рибковський (Вайда, 85), Давидов (Жерш, 83), Невуче (Бурий, 68).

    Запасні: Надь, Ільчишин

    Тренер: Михайло Іваниця

    «Десна»: Федоренко, Щедраков, Євстафієв (Шарпар, 64), Чуланов, Кобець, Зейналов (Сердюк, 75), Кілікевич (Гребінюк, 46), Рустамов, Пічкур (Бондаренко, 82), Боровков, Старенький (Заріцький, 46).

    Запасні: Вітів, Кожем’яченко

    Тренер: Михайло Дунець

    Судді:

    Арбітр – В.Дядечко (Кіровоград)

    Асистенти – А. Скрипка (Кіровоград), В. Федан (Олександрія)

    Резервний арбітр - І. Староста (Іршава)

    Делегат ФФУ – Б. Карп’як (Львів)

    Попередження: Браіла 65, Калініченко 69, Жерш 79 – Євстафієв 48, Чуланов, 69

    Футбольну весну удома ужгородський «Закарпаття» вперше розпочав не в рідному Ужгороді, а за 40 кілометрів від обласного центру – на стадіоні «Приладист» у Мукачеві. До цього їх змусила міська рада, яка заборонила клубу тренуватися і грати на ужгородському «Авангарді» через невелику заборгованість. Тим не менш, мукачівський стадіон для «Закарпаття» став фартовим.

    Майже увесь перший тайм команди ніби придивлялися один до одного. По разу небезпечно били по воротах Давидов та Невуче, однак їх пострілам забракло точності. Лише за хвилину до кінця першої половини гри відмінним ударом під дальню від кіпера чернігівчан штангу рахунок у матчі відкрив новобранець «Закарпаття» Валентин Платонов.

    Другий тайм був більш цікавішим, упродовж нього глядачі побачили чотири голи. На 55 хвилині масована атака господарів поля стала результативною. Після серії ударів від Шопіна та Давидова, Федоренко вже не зміг справитися з пострілом Рибковського. Через три хвилини небезпечно відповіли гості – Пічкур наважився на дальній удар, м’яч підступно підскочив перед Бабенком, і влучив у стійку воріт. Далі воротаря «Закарпаття» потужним ударом перевірив Зейналов – Бабенко справився.

    А на 67 хвилині відмітився кращий голеодор «Закарпаття» Чарлес Невуче. З правого флангу партнери видали нігерійцю чудовий пас, той спокійно відірвався від опікунів і пробив по центру, в той час воротар «Десни» стрибнув у праву сторону. 3:0. Здавалося гра була зроблена. Тренерський штаб господарів випустив на поле і найближчий резерв та гравців, які щойно відновилися після травм. Видно, поки вони входили в гру гравці «Десни» зуміли відквитати один гол. Навісну передачу з лівого флангу відмінним ударом головою у кут воріт відправив Гребінюк.

    Далі гра проходила у більш спокійному руслі - у «Закарпаття» щось не клеїлося на вістрі атаки, а «Десна» ніяк не могла втримати м’яча в себе.

    По завершенню матчу гравці «Закарпаття» палко дякували своїм уболівальникам, які приїхали до Мукачева підтримати свою команду. Керівництво клубу завбачливо надало кілька автобусів, щоб доправити закарпатських фанатів до матч.

    В свою чергу мукачівці пообіцяли, що добудують ще три тисячі сидячих місць і не проти, щоб ужгородський клуб залишився в них і на Прем’єр-лігу. Цікаво чи тоді не пожалкують ужгородські депутати на чолі з мером, що полишили обласний центр без великого футболу?...

    Післяматчева прес-конференція

    М.Дунець

    - Ми менше місяца готувалися до першості і видно це й відбилося на нашій грі. Треба також брати до уваги й те, що «Закарпаття» не даремно знаходиться наверху турнірної таблиці і наша заслуга в тому, що і так непогано виглядали с таким суперником.

    - Перші 20 хвилин команда стояла, що потрібноно для того, щоби гра вашої команди була збалансованою?

    - Спочатку ми свідомо віддали ініціативу супернику і грали від оборони. Тим не менше була у нас можливість забити, але Кілікевич не зміг як слід розпорядитися м’ячем в кінці. Можливо цей момент зміг би змінити хід гри.

    М.Іваниця

    - На тренувальному зборі в Севастополі ми вже зустрічалися з «Десною». Ми виграли у них досить легко. Якщо чесно, то дуже переживав за игру, тому що і в гостях виграли 1:0, а третій раз вигравати дуже важко. Дякую хлопцям, що зробили це, хоча в першому таймі гра була рівною, добре, що в кінці добре пробив Платонов, згодом хлопці перебудувались. Можливо матч не видався видовищним, но зато є результат.

    - Чим була викликана заміна Невуче?

    - Ми потроху вводимо в гру Бурого, який щойно відновився після травми. Не можна увесь чемпіонат грати з одним нападником.

    У нас зараз багато новачків, потрібно хоча б ще 3 тури, щоб команда зігралася. Друга проблема – нестача полів для тренувань, тренуємося на не дуже якісних полях.

    - Надовго в Мукачево?

    - Це краще спитати у керівницства клубу. Ну ви й самі знаєте, яка ситуація в Ужгороді…



    Роман Сенишин, специально для UA-Футбол
    Категорія: Ф.К.Десна | Переглядів: 1011 | Додав: football-cn | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Квітень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024