""  


Субота, 20.04.2024, 02:31

Вітаю Вас Кузміч | RSS



Ласкаво просимо на сайт "Футбол на Чернігівщині!Сайт розкаже вам,про футбол нашого регіону...

Меню сайту





Випадкове фото 




Наше опитування

Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 369

  • Обговорити на форумі

  •      Платна реклама              






    Погода


    Головна » 2008 » Червень » 26 » Стадіон імені Ю.Гагаріна у Чернігові відповідає міжнародним вимогам
    Стадіон імені Ю.Гагаріна у Чернігові відповідає міжнародним вимогам
    10:34

    Чернігівський стадіон імені Ю.Гагаріна відповідає міжнародним вимогам. Про це повідомив начальник відділу фізкультури і спорту міської ради Олександр Стецько.

    "Підтвердженням цьому є матч із жіночого футболу між збірними України і Данії, що пройшов у місті 22 червня", - наголосив він.

    За словами О.Стецька, у Чернігові відповідально готувалися до проведення змагань такого високого рівня. На попередній сесії міськради депутати виділили кошти, які витратили на заміну вікон в одному із спортивних залів. Також були закуплені скляні навіси на полі для запасних гравців і суддів.

    О.Стецько підкреслив, що зі сторони датської команди не було жодних претензій під час перебування у Чернігові щодо організації гри і забезпечення умов тренування. За день до матчу до Чернігова прибула інспектор УЄФА, яка перевіряла готовність стадіону до проведення турніру.

    Крім того, попередньо керівництво стадіону подавало необхідні документи до Федерації футболу України (ФФУ), а потім до штаб-квартири Європейської асоціації футболу (УЄФА).

    Заступник директора КП "Стадіон імені Ю.О.Гагаріна" Василь Сердюк запевнив, що жоден футбольний матч не відбувається без погоджень інспекторів ФФУ. "Жодних письмових зауважень до проведення змагань не було, отримали лише усні побажання, над втіленням яких уже працюємо", - підсумував він.

    Як уточнив В.Сердюк, посилаючись на першого віце-президента ФФУ Олександра Бандурка, наступний матч відбірного турніру Чемпіонату Європи з жіночого футболу - 2009 також планується у Чернігові. Остаточне рішення прийме виконком ФФУ. Національна збірна України у вересні гратиме з командою Португалії.

    Міський голова Олександр Соколов підкреслив, що відбірний турнір пройшов саме у Чернігові на прохання гравців української збірної, переважна більшість з яких свого часу грали за чернігівську футбольну команду "Легенда". "Було бажання дівчат зіграти у рідному Чернігові, маючи підтримку вболівальників і для цього створено необхідні умови", - сказав О.Соколов.

    Комунальне підприємство "Стадіон імені Ю.О.Гагаріна" фінансується з міського бюджету. На його утримання щороку витрачають близько 1 млн. грн.

    Категорія: Інше | Переглядів: 1956 | Додав: football-cn | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]



    Форма входу






    Календар новин

    «  Червень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30

              Онлайн трансляції        





    Пошук


     Сьогодні на сайт заходили    





    Друзі сайту


             Банери на наш сайт       






    Статистика



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Copyright MyCorp © 2024